Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » Dacian Ciolos Comisar European
image

Petitie: "Dacian Ciolos Comisar European"

Facebook share

Dacian Ciolos Comisar European


Buni romani,

Asistam in zilele acestea la un spectacol macabru asa cum s-a intamplat si in 2007, cu prilejul nominalizarii de catre Romania a unui comisar european.

Pur si simplu nu suntem in stare sa vedem valoarea. Sau ambitiile politice sunt mai presus de interesele tarii. As vrea sa le transmitem acestor demagogi si manipulatori ca suntem satui de ei, de bataia lor de joc si ca VREM, CA ROMANI, SA FIM REPREZENTATI DE UN OM VALOROS SI ONORABIL.

Domnul Dacian Ciolos este un bun specialist, a salvat Romania dintr-o situatie rusinoasa prin inlaturarea clauzei de salvgardare. Faptul ca este un om de bun simt si discret il face poate sa nu fie asa vizibil, dar acest lucru nu il scade in ochii nostri, dimpotriva il face un om de onoare si de calitate.

Sigur ca sunt unii si altii care s-ar vedea inscaunati cu orice pret in postul de comisar european si in acest scop sunt in stare sa jigneasca si sa arunce cu pietre.

Propun un exercitiu democratic si inteligent: Haideti sa nu mai gandim in termeni cum ar fi partid, culoare politica, sustinere, etc.
Haideti sa ne uitam la om, la valoarea lui morala si intelectuala!

Domnul DACIAN CIOLOS ESTE O PERSOANA CU O REPUTATIE DEOSEBITA CARE NU NUMAI CA MERITA SA AJUNGA COMISAR EUROPEAN DAR NE FACE UN SERVICIU NOUA ROMANILOR, AVAND IN VEDERE RECUNOASTEREA SI SUSTINEREA DOMNIEI SALE IN CERCURILE EUROPENE!


Va multumesc
Ioana Manolache,
O Romanca Satula de Infantilism PoliticPentru mai multe informatii cititi va rog datele sale biografice

Dacian Cioloş (n. 27 iulie 1969, Zalău) este un inginer agronom şi om politic român, care a îndeplinit funcţia de ministru al agriculturii şi dezvoltării rurale în Guvernul Tăriceanu (octombrie 2007 – decembrie 2008).
Biografie
Dacian Cioloş s-a născut la data de 27 iulie 1969, în oraşul Zalău. După absolvirea în 1987 a studiilor medii la Liceul agroindustrial din Şimleul Silvaniei, specializarea Horticultură şi Viticultură, a urmat cursurile Facultăţii de Horticultură din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj (1989-1994), obţinând diploma de inginer horticultor.
A urmat apoi studii de agronomie aprofundată, specializarea "Sisteme de producţie şi Dezvoltare rurală" la École Nationale Supérieure Agronomique (ENSAR) din Rennes, Franţa, beneficiind de o bursă guvernamentală franceză (1995-1996) şi un master ştiinţific (DEA) în "Economia dezvoltării agricole, agro-alimentare şi rurale" la École Nationale Supérieure Agronomique (ENSAM)si Université Montpellier I (1996-1997). Începând din anul 2000, este doctorand în economia dezvoltării agricole, agroalimentare şi rurale la Institutul Naţional de Cercetări Agronomice (INRA) din cadrul École Nationale Supérieure Agronomique Montpellier (ENSAM).
În perioada studenţiei, a fost reprezentant al studenţilor în Senatul Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară şi în Consiliul de Administraţie al Facultăţii de Horticultură din Cluj Napoca (1990-1995), coordonator al Programului de stagii pentru studenţii USAMV Cluj Napoca în ferme agricole din Franţa (1992-1995) şi iniţiator şi membru fondator al asociaţiei profesionale ARGOECOLOGIA (1995). În anul 2000, a devenit membru al Grupului din Bruges, grup european independent de analize şi propuneri privind Politica Agricolă Comună şi Uniunea Europeană.
A urmat stagii practice totalizând 13 luni în ferme de agricultură ecologică sub egida Federaţiei Regionale a Agricultorilor Ecologici din Bretagne - Franţa (1991-1996), studiind administrarea fermelor agricole familiale, principiile agriculturii durabile, organizarea interprofesională a agriculturii ecologice în Franţa. A activat la Centrul Internaţional de Cooperare pentru Dezvoltare Agricolă - CICDA Paris - Montreuil, Franţa (august - septembrie 1995) ocupându-se de pregătirea unui proiect de cooperare descentralizată Savoia – Arges pentru dezvoltare rurală,proiect de a carui implementare s-a si ocupat timp de doi ani. a activat in calitate de inginer stagiar la Camera Judeţeană de Agricultură Aveyron - Franţa (februarie - septembrie 1997), ocupându-se cu elaborarea lucrării de diplomă DAA "Analiza şi evaluarea experienţei de dezvoltare agricolă şi rurală în Nord Aveyron".
După absolvirea masteratului, lucrează ca agroeconomist stagiar la Comisia Europeană de la Bruxelles, în cadrul Diviziei de Dezvoltare rurală a Direcţiei Generale de Agricultură (martie – iulie 1997, aprilie 1999), ocupându-se cu pregătirea Programului SAPARD – elaborarea cadrului de reglementare şi a dispozitivului administrativ de implementare în statele eligibile. Pentru o perioadă (martie 1998 - octombrie 1999) este directorul Programului de dezvoltare rurală locală în Argeş, în cadrul cooperării descentralizare dintre Consiliul General Savoia (FR) şi Consiliul Judeţean Argeş - CICDA. Lucrează apoi coordonator al programelor de cooperare franco-române în dezvoltare agricolă şi rurală la Centrul Internaţional de Cooperare pentru Dezvoltare Agricolă - CICDA in cooperare cu Asociaţia Naţionala de Dezvoltare Agricolă – ANDA, Franţa (noiembrie 1999 – decembrie 2001).
Între anii 2002–2003, lucrează la Comisia Europeană, Delegaţia CE în România, ca Task Manager Agricultură şi Dezvoltare rurală, SAPARD. Începând din ianuarie 2005, activează în cadrul Ministerului Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale, mai întâi pe postul de consilier al Ministrului, reprezentant în Comitetul Special Agricol la Consiliul European (ianuarie 2005 - mai 2007), apoi subsecretar de stat pentru Afaceri Europene (mai - octombrie 2007) şi apoi ca ministru al agriculturii şi dezvoltării rurale in perioada 11 octombrie 2007 - 22 decembrie 2008.
In prezent dumnealui este presedintele Comisiei Prezidentiale pentru Agricultura.
Dacian Cioloş vorbeşte limbile franceză şi engleză. Stare civila: casatorit
Sursa curriculum vitae: wikipedia

Va multumesc
Ioana Manolache,
O Romanca Satula de Infantilism Politic

14/09/2009

Autor: Ioana Manolache
Destinatar: Poporul Roman
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
 =