Prima pagina » Petitii online » STOP avortul in Romania

Petitie: "STOP avortul in Romania"

1. Medicii romani sa NU uite ca au depus un juramant "sa apere viata fiecarui pacient" si pruncii nevinovati pe care ei ii macelaresc in fiecare zi sunt pacientii lor. Pacienti care ar putea deveni intr-o buna zi doctori, preoti, profesori,... crestini ortodocsi. BANII NU AU VALOARE... OAMENII DA!!!
2. Tinerele din Romania sufera de pe urma avortului pentru ca NU SUNT INFORMATE cu privire la RISCURILE pe care si le asuma atunci cand sunt "ajutate" sa faca avort. (de vazut documentarul "STRIGATUL MUT").
3. Pacatul incepe din tinerete, sa incercam sa informam tinerii din ziua de astazi ca NU sexul, banii, drogurile, alcoolul, tutunul, muzica ... aduc fericirea, ci mersul la Biserica, Taina Sf.Spovedanii si Sf.Impartasanie.
4. De cate ori se naste un copil de-atatea ori se naste Mantuitorul Nostru Iisus Hristos. "Lasati copii sa vina la MINE(sa vina pe lume), ca a unora ca acestia este Imparatia Cerurilor.
5. "Fericiti cei curati cu inima ca acestia vor vedea pe Dumnezeu."

10/02/2011

Autor: