Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » Rădăuți, ‘La lac’ (parcul Alexandru Sahia): petiţie pentru curãţirea şi întreţinerea curãţeniei...
image

Petitie: "Rădăuți, ‘La lac’ (parcul Alexandru Sahia): petiţie pentru curãţirea şi întreţinerea curãţeniei."

Facebook share

Dragi rãdãuţeni, suntem un grup de concetãţeni dezamãgiţi de imaginea dezolantã a parcului de la lac. Am iniţiat aceastã petiţie cu speranţa cã va fi semnatã de cât mai mulţi oameni care îşi doresc sã vadã iar parcul aşa cum era odinioarã: curat, îngrijit, frumos. Sã ne fie drag sã trecem pe acolo sau sã poposim pentru un moment de respiro. Unii dintre noi suntem dispuşi sã ajutãm autoritãţile la curãţenie, ca voluntari, cu acordul acestora. Pãrcuşorul de la lac are nevoie de igienizare. Vã rugãm sã semnaţi dacã sunteţi de aceeaşi pãrere. Vã mulţumim pentru timpul acordat! O sãptãmânã frumoasã!

17/06/2018

Autor: Rãdãuţeni
Destinatar: Cãtre rãdãuţeni
Categorie: Mediul inconjurator.
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
Stiri in legatura cu aceasta petitie:

Informatii 03/07/2018
Bună ziua, dragi rădăuțeni!

Menționăm că a fost creată o analiză detaliată a deciziilor care au condus la actuala situație a lacului (1994 - prezent) și vă informăm că intenționăm să ne adresăm Primăriei Rădăuți, căreia îi solicităm respectuos să ne comunice următoarele informații de interes pentru cetățeni*

- Până când este valabilă concesiunea lacului și până când este valabilă concesiunea insulei?
- Ce obligații are firma SC Apollo SRL cu privire la întreținerea insulei și a lacului (dacă erau stipulate în contract astfel de obligații)?
- Care este modul în care Primăria și Consiliul Local au verificat îndeplinirea acestor obligații și ce anume au făcut pentru rezolvarea situației?

De asemenea, vom adresa următoarele propuneri, care, credem noi, se impun pentru rezolvarea cât mai repede a situației*
1) Rezilierea contractelor de concesiune dintre Primărie și SC Apollo SRL, aceste aspecte fiind în puterea Primăriei Rădăuți.
2) Curățarea zonei respective (formată din lac și parc) care a ajuns să fie un pericol pentru sănătatea publică, cât mai curând posibil, întrucât aceasta deja s-a transformat într-un focar de infecție și de mirosuri neplăcute pentru toți rădăuțenii.
3) Igienizarea constantă, în conformitate cu art. 12 alin. 1 din Legea nr. 24/2007 a parcului *Al. Sahia*, la fel ca orice alt parc din Rădăuți.

Vă mulțumim!

*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
 =