Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
image

Comentarii "Petitie in sprijinul Anei Birchall", pagina 1

Facebook share
 
MOCANU ANDREI MADALIN (5 Octombrie 2008, 14:36)
circ si politica dreptei
Aceasta situatie penibila imi aduce aminte de o figura emblematica a alegerilor prezidentiale trecute: MONA MUSCA. A nu se intelege ca sunt vreun fan al doamnei Musca, dar nu pot sa nu observ cum la nivelul anului 2004 dansa era o sustinatoare infocata a marinarelului Base situatie in care nu conta ca a fost o turnatoare la securitate prin natura functiei sau nu, iar dupa celebrul top "10 pentru Romania" cand "cineva" a observat ca distinsa doamna avea o notorietate mai mare decat chiar prezidentiabilul base, atunci slugoii prezidentiali si-au amintit de dosarele securitatii si nu s-au lasat pana nu au distrus-o pe Mona Musca. Este stilul nostru balcanic de a distruge elitele feminine din politica. Rusine clasei politice romanesti. Un vot de la minei Anei. Un vot de la mine femeii in politica.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
EmaDei (5 Octombrie 2008, 16:56)
felicitari
Da e total ingrozitor , in al treilea mileniu ca o fiinta umana sà fie inca injosita si umilita pentru viata ei sexuala . E sau nu e ea ce conteaza procedeul de tradare si intimidare e minabil .
Reflecteaza negura machista si nedemna in care se scalda Romania .
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
andrei gavril (5 Octombrie 2008, 21:12)
MASONII FEMEI
DE MARE TALENT IN FILMELELE XXX ,SUCCES CONTINUATI
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Romulus Ivan (6 Octombrie 2008, 04:29)
Da, conteaza
Da baieti si fete, tineri sau batrini. CONTEAZA.
Parerile decente (vezi.Dl Mocanu)conteaza.Mahalagiii cu PC
se baga in vorba ca musca-n lapte.Daca nu-si pot exprima o parere decenta despre subiect,folosesc limbajul obscen.
Plus misoginii,plus lepadaturile societatii.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Emil (6 Octombrie 2008, 13:40)
Politicienii iar cu "stea in frunte"?
Din nou politicienii sun mai cu "mot". De parca nu intre ei si-ar aranja "publicitatea" si "mila publica".
Cand profesoara din Zalau a trecut prin asta, nu prea am vazut multi aparatori, desi era o chestiune CHIAR de familie!
Trist este ca "un grup de tineri" nu s-au "mobilizat pentru altceva. Tare seamana cu Parlamentul care s-a mobilizat contra Presedintelui (desi era clar ca nu vor avea succes!), dar nu a "reusit" sa faca acelasi lucru pentru altele! Cand Chioariu a introdus in Parlament legea ANI (care este o caricatura a ceea ce trebua sa fie!) nu am vazut niciunul dintre tineri semnatari ai acestei petitii, petitionand! cand preşedintele CSM, Lidia Bărbulescu, considera ilegal întreg demersul completării şi publicării de către magistraţi a declaraţiilor de avere, a fost "liniste" (de mormant). Ingrozitr ce se intampla, mai ales cu "speranta de indreptare": TINERII
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
ANDREEA TIRU (6 Octombrie 2008, 13:40)
ADICA POLITICIENII NU FAC SEX?
NU VAD CARE ESTE MA ROG PROBLEMA IN A FACE SEX ORAL? ADICA DACA ESTI POLITICIAN NU MAI ESTI OM SI NU MAI FACI SEX? SA FIM SERIOSI! SE POT SUSTRAGE CU USURINTA ASTFEL DE FILME SI SE POT INTREGISTRA CU LA FEL DE MARE USURINTA FRATILOR PARCA AM FI NISTE FANATICI! EU O SUSTIN PT CA MERITA!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
dundee united (6 Octombrie 2008, 13:52)
impotriva petitiei
1. nu rezulta de nicaieri ca filmul e trucat, iar din neant nu aparea (ce presupus adversar al "d-nei" statea sa caute o femeie care sa-i semene fizic, s-o determine sa se lase filmata etc?)
2. In aceste conditii, desi sunt de acord ca si politicienii fac sex, totusi nu e indicat sa il faca pentru a accede in functii, si, in orice caz, daca fac sex oral prin masini si sunt filmati, ar fi bine sa nu mai reprezinte natia, cu atat mai putin in domeniul educatiei.
3. semnez impotriva.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Andi (28 Noiembrie 2008, 16:03)
tucaj
Uite ca rezulta fa filmul e trucat: http://www.anabirchall.ro/rezultatele-expertizei-criminalistice-asupra-filmuletu
lui/

Restul argumentelor tale sunt penibile.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
eu insumi (9 Decembrie 2008, 02:00)
Vot impotriva!
Daca Ana B. este protagonsista filmuletzului, problema este ca aproape sigur mataranga bleaga nu apartine barbatului ei. Ce incredere se poate avea in cineva care o suge prin masini (foarte probabil pentru cine stie ce beneficiu politic)? Asa-zisa expertiza nu este de loc convingatoare - cine este marele expert, si care ii sunt argumentele, ca nu vedem decat concluziile? Iar reactia impricinatei si a celor din jurul ei la aparitia filmuletului pute big time. Votez impotriva restabilirii onoarei tovarashei (ca doar e la psd)!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Numele Meu (11 Decembrie 2008, 02:43)
O sprijin si eu!
Hehehe... sprijinul meu e mai mare si mai tare decat cel al protagonistului filmuletzului. O astept pe Anutza sa vina sa ma convinga sa o votez :) Mai ales ca daca nu erau iliescu si fsn/psd, nu cred ca eram unde sunt acum. Multumesc, javrelor!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda: