Prima pagina » Petitii online » Suntem pentru normalitate

Petitie: "Suntem pentru normalitate"

Sa nu ne lasam indusi in eroare de catre trusturile mass media care sunt conduse de catre masoni din afara tarii sau de catre minoritatea din Romania care ne cere noua celor normali sa acceptam casatoria intre persoane de acelas sex. Sa ne uitam in urma cu 23 de ani cand relatia intre persoane de acelas sex era incriminata in codul penal.....Sa ne amintim ce au spus la vremea aceea persoanele din aceasta categorie ca relatiile sexuale intre persoane de acelas sex sa nu mai fie incriminata in codul penal .......dupa ce au vazut ca nu a mai fost incriminata in codul penal au venit cu ideea ca noi cei normali sa le acceptam parteneriatul si acum vor casatoria.........iar daca vom mai ramane multa vreme pasivi ne vor infia si copii pentru a fi o familie .........oameni buni a ajuns o minoritate sa dicteze celor normali.....oare noi cei normali care suntem si majoritari trebuie sa ne supunem unei minoritati ....va propun celor majoritari sa luam atitudine si sa nu ne mai lasam calcati in picioare de cei minoritari......sa cladim din noua o societate normala si sanatoasa asa cum am mostenit o de la parintii nostrii. In ultima perioada de timp se cauta indobitocirea omenirii pentru a putea sa ne controleze mult mai usor dar sunt sigur ca un popor ca Romania nu se lasa usor pacalit si va lupta pentru normalitate .

09/03/2016

Autor: Bogdan