Prima pagina » Petitii online » Solidaritate si sustinere fata de presedintele PRM dl. Corneliu Vadim Tudor

Petitie: "Solidaritate si sustinere fata de presedintele PRM dl. Corneliu Vadim Tudor"

In aceste zile am asistat cu totii la indignarea asa-zisilor ,,tineri" ai PRM pentru faptul ca dl. Vadim Tudor impreuna cu conducerea partidului a decis dizolvarea OTRM si reorganizarea acestuia.
Asistam la un joc murdar facut IMPOTRIVA dl. Vadim pentru a distruge si destructura PRM. De ce s-au indignat acesti tineri pentru ca pur si simplu se dizolva OTRM-ul si apoi se reorganizeaza? Sunt indignati pentru ca se va face o reorganizare care ii va trimite pe tradatori si pe cei care nu doresc binele partidului afara. Dupa cum ati urmarit zilele acestea asistam la un protest al asa-zisilor tineri (in nr. de 20-25) care il injura pe dl. Vadim Tudor. Acestia nu sunt de acord cu faptul ca presedintele PRM NU SUPORTA TRADAREA SI MINCIUNA si vrea sa curete OTRM de asa ceva. Pentru toti cei care il sustin pe dl. Presedinte CORNELIU VADIM TUDOR SA SEMNEZE ACEASTA PETITIE prin care ne solidarizam si ii aratam pesedintelui PRM ca nu este singur impotriva tradatorilor si ca oamenii il vor sustine. Asa ca la final pot spune TRAIASCA PRM, TRAIASCA CORNELIU VADIM TUDOR.
VA MULTUMESC!!!!!

07/10/2011