Prima pagina » Petitii online » Filme care ne inspaimanta, stiri care ne dau fiori.

Petitie: "Filme care ne inspaimanta, stiri care ne dau fiori."

Arta e facuta sa educe , sa aline suferinta, sa arate realitatea sau sa starneasca imaginatia. Ce scop au filmele acestea ingrozitoare, pline de animale , bestii si intamplari care ne dau palpitatii si frisoane? Ce intentii bune pot ele sa ascunda? Nu credeti ca lumea s-a desteptat si nu se mai uita la asa ceva?Si daca nu mai faceti rating cu ele de ce continuati sa le dati? Eu cred ca se ascunde aici o intentie oribila, oculta care e menita sa genereze sentimente de ura si violenta printre oameni
Credeti-ma sincer,lumea a inceput sa va huleasca si in curand vor protesta si altii iar voi veti pierde din audienta.Aveti copii?V-ati gandit la impactul acestor filme asupre educatiei lor? Sunt scabroase, sinistre si rau intentionate.
La fel sunt si stirile. Am dori sa auzim si vesti bune, sunt convinsa ca exista. Sau vreti sa ne inspaimantati doar cu stiri care anunta sfarsitul lumii????De ce sunt asa de putine stirile din realitatea externa. Ne intoarcem la vremea lui Ceausescu?Ce fel de televiziune democratica "dirijati"?

05/01/2016

Autor: Georgescu Elena Carmen