Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » Petitie pentru modificarea regulamentului de acordare a numerelor de inmatriculare provizorii (rosii)
image

Petitie: "Petitie pentru modificarea regulamentului de acordare a numerelor de inmatriculare provizorii (rosii)"

Facebook share
Aceasta petitie si-a atins obiectivul propus.
Prin urmare, procesul de semnare al acesteia a fost incheiat.
Va multumim pentru interes si sustinere.
Pentru a contribui la finalizarea cu succes a altor petitii, puteti consulta petitiile active.

De cateva luni s-a ajuns in situatia absurda ca cei care isi aduc masini second hand din afara tarii, sa fie programati la RAR pentru inspectie / autentificare / CIV la mai mult de 2 luni de la data inscrierii. In acelasi timp numerele rosii se acorda DOAR pentru o luna (sau cel putin asa se intampla in Brasov). Cu audiente si cereri si justificari se poate apela la intelegerea cate unui sef din politie pentru a mai obtine o "prelungire ", de obicei de 2 - 3 zile exact in perioada programarii la RAR. (lucru pentru care se pare ca sunt anchetati intern si admonestati / penalizati !!!)
Intrebarea absolut logica este urmatoarea: CE VINA AVEM NOI, CETATENII ROMANIEI, CA INSTITUTIIILE STATULUI (RAR) NU ISI POT DESFASURA ACTIVITATEA ASTFEL INCAT SA NU SUFERIM NOI? SUNTEM NOI RASPUNZATORI DE ORGANIZAREA LOR INEFICIENTA??? SI DE CE, CAND TOATA CONDUCEREA POLITIEI SI MINISTERULUI DE INTERNE CUNOASTE SITUATIA, NU SE IAU MASURI CARE SA PERMITA CIRCULATIA CU NUMERE PROVIZORII PE TOATA PERIOADA PANA SE TRECE DE RAR?

Deci, toti cei ce sunteti de acord cu ideea de a se permite circulatia cu numere rosii pe toata perioada pana la programarea la RAR, va rog sa semnati aceasta petitie.

Ceilalti... sau nu aveti masina, sau va place sa fiti tratati ca slugi de catre autoritati.

19/08/2008

Autor: Serban Sovaiala
Destinatar: Guvernul Romaniei, MIRA,
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
 =