Comentarii "Petitie pentru modificarea regulamentului de acordare a numerelor de inmatriculare provizorii (rosii)", pagina 1

Aceasta petitie si-a atins obiectivul propus.
Prin urmare, procesul de semnare al acesteia a fost incheiat.
Va multumim pentru interes si sustinere.
Pentru a contribui la finalizarea cu succes a altor petitii, puteti consulta petitiile active.

Serban Sovaiala (22 August 2008, 12:54)
Respectul fata de cetatean
In Germania se inmatriculeaza masinile intr-o ora, in Anglia te duci 5 minute la posta si ti se trimit actele acasa, in Olanda tot 5 minute dureaza la orice oficiu postal, etc. Dar de ce? Pentru ca acolo INSTITUTIILE STATULUI CHIAR LUCREAZA PENTRU CETATEAN (in spiritul in care au si fost creeate!), SPRE DEOSEBIRE DE ROMANIA, UNDE FIECARE INSTITUTIE (fie ea RAR, politie, administratii financiare, etc, etc, etc) ARE PROPRIILE EI INTERESE, CARE DE CELE MAI MULTE ORI NU AU NIMIC COMUN CU INTERESUL CETATEANULUI. De fapt e si logic, nu? CUM SA TI SE DEA SPAGA DACA NU E COADA SAU NU SE PUN BETE IN ROATE???
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Serban Sovaiala (23 August 2008, 18:31)
Victorie
Nu stiu in ce masura am ajutat si noi prin semnarea acestei petitii, dar se pare ca s-a rezolvat. Conform unei stiri de presa de acum incolo se pot obtine numerele rosii pentru pana la 90 de zile, in functie de data programarii la RAR.

Va multumesc tuturor celor ce ati semnat, poate incet - incet vom reusi sa creem si societatea civila care ne lipseste atat de mult. Adica mecanismele de reactie impotriva autoritatilor, atunci cand acestea nu tin cont de interesele noastre sau nu ne trateaza cu respectul cuvenit.

Bravo, doamnelor, domnisoarelor si domnilor. Si - PASTRATI-VA SPIRITUL COMBATIV! E nevoie de el inca mult timp de acum incolo.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda: