Comentarii "Unificarea bisericilor intr-o singura biserica", pagina 1

Ana (22 August 2009, 18:27)
La ce ar folosi?
Domnule Selegean, ziceti ca exista un singur Dumnezeu si ar fi bine sa se uneasca bisericile propuse de Dvs. Acel singur Dumnezeu se mai numeste si Yahweh( Iehova) sau Allah, de ce omiteti musulmanii si evreii din Romania si Martorii lui Iehova?( ma gandesc ca doriti sa unificati bisericile din Romania, sau din intreaga lume, ca nu e clar)?
Sau sunteti cumva un ortodox care doreste sa ne unim cu totii si apoi sa fim cu totii ortodocsi?
Buuuuuun, presupunem ca ne unim, cand serbam Pastele, ca si romano-catolicii, sau ca si ortodocsii? Ce trebuie sa credem despre Sfanta Treime, si despre Inviere, deoarece religiile propuse de Dvs difera in aceasta privinta, la fel ca limba in care se tine slujba. Si, in final, care ar fi folosul acestei uniri : fiecare biserica sa arate la fel? Sa dam jos picturile si icoanele vechi de secole, sau sa pictam bisericile reformate, evanghelice, luterane, calvine?
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
St (26 August 2009, 12:40)
Noua Ordine Modniala
Pai sigur ca asta a vrut si papa, asta este planul - o singura religie mondiala, o singura moneda si un singur guvern. In frutea lor, bankerii . Nu sunt de acord, bisericile din cotra trebuiesc depolitizate si sa fie cat mai multa diversitate si independenta religioasa. Deci si eu ma alatur celor care cred ca propunerea nu este buna. The way to hell is paved with good intentions.
take care,
Stefan

ps: nu intelege ca vreau ca bisericile sa se lupte intre ele.Ar trebui sa colaboreze si sa se accepte intre ele, dar asta e alta poveste
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
popicoo (7 Septembrie 2009, 20:42)
Mai sunteti multi?
Fratele meu, in ce lume de basm traiesti? Dumnezeu e personaj de poveste. realitatea e alta. Succes la trezit !!!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
linette (14 Noiembrie 2009, 01:18)
este o erezie
Ceea ce doriti dumneavoastra este o mare erezie, intrucat biserica lui Iisus Hristos este una singura si anume Biserica Ortodoxa. Iar pentru a va convinge de asta cititi istoria de 2.000 de ani a crestinismului si vedeti cand au aparut dogmele ce definesc celelalte biserici rupte din trupul mistic al lui Hristos. Primii dintre sfintii Bisericii Ortodoxe i-au cunoscut pe apostoli, iar dogmele voastre protestante cat si cele romano-catolice au fost combatute de ei in cele 7 sinoade ecumenice(ale tuturor episcopilor bisericii apostolice). Hristos e capul, Biserica e trupul, iar un cap nu poate avea atasat mai multe trupuri. Hristos e mirele, Biserica e mireasa, iar Hristos nu poate desfrana cu mai multe biserici surori, caci el a spus, in privinta casatoriei, ca in fiecare barbat sa-si aiba femeia sa si fiecare femeie barbatul sau. Si este un singur domn, o singura credinta, un singur botez, dupa cum ne invata scriptura. Fiind mai multe biserici ce se contrazic la un moment dat, religia crestina nu mai e credibila. Deci singura solutie ar fi intoarcerea voastra, a celor rupti de traditia apostolilor si sfintilor, la matca, acasa, in Biserica Ortodoxa. Va asteptam cu drag si ne vom ruga pentru luminarea voastra.
DOAMNE AJUTA.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
andrei (2 Aprilie 2010, 10:18)
impotriva
Impotriva.
Daca tot este si se doreste o intoarcere in timp unde s-a format Biserica Catolica apoi cea Ortodoxa vom intelege ce inseamna unire si ce efecte va avea ea. Amintesc atunci s-a unit PAGANATATEA cu CRESTINISMUL sub conducerea lui CONSTANTIN CEL MARE formandu-se o singura RELIGIE (amestecatura-fiecare cedand si acceptand principiile celuilat). Restul care nu s-au conformat au fost socotiti eretici si li s-a aplicat diferite pedepse(ardere pe rug-Luter, schingiuiti, omarati -ptr, ca sa accepte si principile pagane si sa renunte un adevar - ptr. o singura religie.
ASTA VRETI SI ACUM?
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
gabi (23 Ianuarie 2011, 15:41)
Doamne pazeste-Ne
Ceea ce doriti dumneavoastra este o un lucru de neacceptat!Mai cercetati scrierile bisricesti si veti vedea ca numai Iisus Hristos este adevarul!Nu amestecati spurcaturile acelea de ''religii'' cu adevarul absolut.
P.S. :Isus se scrie cu doi i(Iisus)
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
ANDRA (6 Martie 2013, 20:37)
4 INNAPOIATI
popicoo,este o erezie,impotriva,doamne,pazeste-ne
sunteti pe marginea prapastiei toti astia 4 care a-ti comentat tampenii!pacat ca nu intelegeti adevarul,domnul sa va lumineze mintile intunecate si limitate!
AMIN AMIN AMIN