Prima pagina » Petitii online » Desene animate in limba originala in paralel cu cele dublate in romana

Petitie: "Desene animate in limba originala in paralel cu cele dublate in romana"

Desi nu ne convine, copiii nostri vor sa petreaca timp in fata televizorului, la desene animate. Insa ce nu imi place deloc e ca acestea sunt dublate in limba romana. Acum 3 ani aveam posibilitatea sa aleg limba principala de vorbire a programelor dublate din setarile receiver-ului de semnal tv. Acum, doar Disney Chanel mai emite si in engleza insa se adreseaza altui segment de varsta.
Haide sa ne unim fortele sa ne batem cu televiziunile pentru copiii nostri, pentru dreptul la alegerea limbii originale! Televiziunile nu au ce pierde si nu le costa nimic in plus, clientii au posibilitatea sa aleaga si sunt multumiti.
De ce e important?
- Forteaza copilul sa invete o a doua limba! (Milenialii au invatat engleza mai intai de la CartoonNetwork si apoi de la scoala), - Este bine-stiut ca accentul se dobandeste si de la cei care te invata limba straina si de aceea este mai bine sa il copieze de la vorbitorii nativi. - Vorbirea limbilor straine din frageda copilarie forteaza creierul la noi conexiuni. - Nu este niciodata prea devreme sau prea tarziu sa invete o limba straina si mai ales prin desene! Promit ca dupa ce strang peste 500 semnaturi sa ma duc sa bat la usa televiziunilor: Nickelodeon, Nicktoons, Minimax, Cartoon Network, Disney Channel, Disney Junior, Boomerang, FoxKids, Duck TV, Megamax, Nick Jr si sa le cer respectarea dorintei "populatiei"!

13/09/2019

Autor: Laura
Destinatar: Nickelodeon, Nicktoons, Minimax, Cartoon Network, Disney Channel, Disney Junior, Boomerang, FoxKids, Duck TV, Megamax, Nick Jr
Categorie: Educatie, invatamant.