Prima pagina » Petitii online » Petitie pentru pedepse mai mari soferilor care accidenteaza mortal un pieton

Petitie: "Petitie pentru pedepse mai mari soferilor care accidenteaza mortal un pieton"

ROMANIA ESTE PE PRIMUL LOC IN EUROPA LA MORTALITATE IN ACCIDENTELE AUTO. CEREM PEDEPSE DE LA 15 ANI CU EXECUTARE SI MARIREA PEDEPSEI IN FUNCTIE DE VITEZA SI ALTE CIRCUMSTANTE. TREBUIE SA SPUNEM STOP ACCIDENTELOR,SA NU MAI PERMITEM CA CEL CARE ACCIDENTEAZA MORTAL UN PIETON SA SCAPE CU PEDEAPSA CU SUSPENDARE....PARINTII MEI IN VARSTA DE 58 SI 59 ANI AU FOST OMORATI PE TRECEREA DE PIETONI DIN CAUZA SOFERULUI CARE NU A REDUS VITEZA,AVAND SI O LIMITA DE VITEZA DE 30 KM/HORA ,IAR PEDEAPSA MAXIMA ESTE 5 ANI PENTRU O VICTIMA +2 ANI PENTRU INCA O VICTIMA .SUNTEM 5 FRATI CARE AM RAMAS ORFANI IN CATEVA ORE ,SUFLETUL NOSTRU ESTE DISTRUS PENTRU TODEAUNA DE ACEEA NU DORIM SA MAI TREACA CINEVA PRIN CE TRECEM NOI...APROAPE ZILNIC VAD CA SUNT OMORATI PIETONI PE TRECEREA DE PIETONI .DACA NU FACEM NIMIC ,NU O SA SCHIMBE NICIODATA NIMIC IN ROMANIA.DACA NU SUNTEM IN SIGURANTA PE TRECEREA DE PIETONI ,ATUNCI UNDE MAI SUNTEM IN SIGURANTA? DACA CONDUCATORII NU SUNT IN STARE SA RESPECTE LEGEA SI APASA PICIORUL PE ACCELERATIE IN ZONE CU RESTRICTII DE VITEZA,TRECERI DE PIETONI CONSIDER CA SUNT CONSTIENTI CA SE POATE INTAMPLA O TRAGEDIA DE ACEEA TREBUIE MARITA PEDEAPSA PENTRU A REDUCE ASTFEL DE ACCIDENTE. AM FACUT ACEASTA PETITIE PENTRU MODIFICAREA LEGILOR DIN CODUL PENAL,DACA ESTI DE ACORD SI PRETUIESTI VIATA SEMNEAZA ACEASTA PETITIE ,ESTE SIMPLU TREBUIE DECAT SA COMPLETEZI DATELE PERSONALE,LOCALITATEA,O ADRESA DE EMAIL OPTIONAL ,TELEFON OPTIONAL SI SA APESI- SEMNEAZA ACEASTA PETITIE SEMNEAZA PENTRU TINE,COPILUL TAU,PENTRU PARINTII TAI ..NU LASA CA ASTFEL DE ACCIDENTE SA SE MAI INTAMPLE -DOAR NOI PUTEM SCHIMBA ROMANIA PEDEPSE DE LA 15 ANI CU EXECUTARE PENTRU CEI CARE ACCIDENTEAZA MORTAL UN PIETON PE TRECEREA DE PIETONI SI MARIREA PEDEPSEI IN FUNCTIE DE VITEZA SI ALTE CIRCUMSTANTE PEDEPSE MAI MARI PENTRU CEI CARE NU RESPECTA LIMITELE DE VITEZA SI CARE NU RESPECTA LEGEA

09/03/2017

Autor: