Prima pagina » Petitii online » SOS lacurile de pescuit din Ardeal, care pur si simplu nu au peste!

Petitie: "SOS lacurile de pescuit din Ardeal, care pur si simplu nu au peste!"

Multi pescari, chiar si experimentati merg pe baltile de pescuit si nu prind nimic. Dar tot timpul suntem asigurati de proprietar ca "Balta are PESTE". Ceea ce nu e adevarat pentru ca stand zile intregi la pescuit nu prindem nimic. Eu am 13 ani si sunt un baiat din Cluj care practica acest sport de peste 7 ani. Gandindu-ma bine pot considera pescuitul o ARTA. Dar daca lumea isi bate joc si tocmai paznicii braconeaza, incet, incet se va distruge totul. Studiind legea am vazut ca sta scris ca fiecare balta trebuie sa aiba o anumita cantitate de peste pe ha. OPC ar trebui sa se ocupe de asta, dar se pare ca nu fac nimic. M-am gandit ca daca obtinem 1000 de semnaturi, vom reusi sa facem o cerere la OPC. Ar trebui inceput prin verificarea lacurilor: Ciurila, Zau de campie, Campenesti si multe altele unde nu s-a mai simtit miros de peste de ani buni.
Multumesc tuturor celor care semneaza si cred ca daca la varsta asta copiii ca mine reusesc asa ceva, mai incolo vor deveni oameni adevarati si trebuie sa sustinem tinerii! Multumesc!

07/08/2009

Destinatar: OPC