Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » Sa interzicem site-ul 220.ro !
image

Petitie: "Sa interzicem site-ul 220.ro !"

Facebook share

Acum, in pragul Sarbatorilor Sfinte de Pasti, dar in si in viata de toate zilele, ar trebui sa luam atitudine impotriva site-urilor cu un continut ridicat de materiale mai mult sau mai putin...pornografice, indecente, vulgare (sau cum vreti voi): 220.ro este doar unul din ele. Pe acest site putem "intalni" frecvent fisiere care consta in pozitii indecente si aparitii nud sau erotice (gen "posterioare goale", "sani neacoperiti" etc.), care sunt atat de raspandite, incat aproape la fiecare user poti intalni minim un fisier cu continut indecent, necorespunzator si chiar nerecomandat minorilor.

S-a ajuns in asa fel incat imagini dezgustatoare si vulgare sa fie utilizate drept imagini de avatar de catre numerosi useri.

Totusi, acest site poate fi si la indemana copiilor, avand in vedere ca in zilele noastre multi dintre copiii cu varste intre 8 si 12 ani navigheaza frecvent pe internet, acestia neinvatand nimic bun sau folositor de la astfel de "lacasuri virtuale".

Mi s-a parut de-a dreptul incredibil faptul ca videou-rile de calitate sunt intr-adevar rare pe acest site, iar cultura este aproape inexistenta. De exemplu, muzica clasica nu isi are locul bine meritat pe acest site: sunt postate foarte putine compozitii ale unor celebri precum Mozart, Beethoven, Strauss sau Enescu, iar Frederic Chopin si Richard Wagner, parca nici nu ar fi existat vreodata. Nu ma refer doar la muzica (am oferit un simplu exemplu), ci in general la tot ce este valoros, de bun gust si merita accesat.

Credeti ca ar trebui sa luam atitudine din acest punct de vedere ? Atunci sunteti invitati sa semnati cu totii petitia !

24/04/2011

Autor: autorul a ales ca aceasta informatie sa nu fie publica
Destinatar: oricine, nu conteaza
Categorie: Internet.
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
 =