Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » Petitie pentru introducerea canalelor TV in limba germana in grila RCS RDS
image

Petitie: "Petitie pentru introducerea canalelor TV in limba germana in grila RCS RDS"

Facebook share

Limba germana este, conform Wikipedia (http://en.wikipedia.org/wiki/German-speaking_Europe), limba nativa a aproximativ 13.3% din populatia Europei. Procentul o plaseaza pe locul doi in Europa, inaintea limbii franceze sau engleze.

Economia Germaniei este cea mai dezvoltata din Europa, iar influenta economica si politica a tarilor vorbitoare de limba germana in Europa si in lume este incontestabila.

In Romania, Austria si Germania sunt investitori situati in Top 3, ceea ce determina ca un numar mare de romani au contact direct cu vorbitori de limba germana sau cu cultura germana.

Tinand seama de aceste lucruri, este clar ca exista un interes marit in randul audientei RCS RDS in privinta existentei posturilor de limba germana in grila. Momentan posturi TV in limba germana nu exista in grila RCS RDS intr-o mare parte a Romaniei.

Aceasta petitie va fi inaintata companiei RCS RDS cu rugamintea de a implementa introducerea in grila a unor canale de televiziune de limba germana nu doar in zonele cu traditie (Sibiu, Brasov, etc), ci si in restul tarii (petitia este initiata din Iasi).

09/09/2009

Autor: autorul a ales ca aceasta informatie sa nu fie publica
Destinatar: Compania RCS RDS (Digi TV Cablu)
Categorie: Muzica, tv, radio.
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
 =