Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » Revolutie pentru un trai decent.. românii nu sunt prosti
image

Petitie: "Revolutie pentru un trai decent.. românii nu sunt prosti"

Facebook share

REVOLUTIE PENTRU UN TRAI DECENT..ROMÂNII NU SUNT PROSTI, sunt doar "cocoşaţi" de birurile pe care actualii guvernanţi le-au stabilit pentru populaţie. Au demonstrat că nu sunt in stare să găsească soluţii pentru ţara aceasta să plece de la guvernare, nu să ne "omoare" prin tot felul de pseudolegi si ordonanţe de urgenţă. Au vândut ţara străinilor.....maghiarii sunt peste tot in Guvern, ba mai mult au si ministrii care "oferă" toate informaţiile guvernului de la Budapesta urmărind dezintegrarea teritoriala si economică a României.
Actualii parlamentari trebuie "pedepsiţi" prin scoaterea lor in afara procesului legislativ....să muncească şi ei şi copii lor in aceleasi condiţii ca noi şi cu aceeaşi remuneraţie.
Printre Europarlamentarii României se afla o semianalfabetă care se consideră si "....un model...si sunt si tânără si femeie ...". Ruşine să ne fie pentru că am acceptat asemenea reprezentant.
Muncim ca să trăim la limita subzistenţei in frig, in foamete, bolnavi si fără perspectivă pentru noi si copiii nostri..
ROMÂNI DESTEPTAŢI-VĂ C-AM DORMIT DESTUL, NU SUNTEM PROŞTII LUI BĂSESCU ŞI AI EUROPEI !

13/01/2012

Autor: autorul a ales ca aceasta informatie sa nu fie publica
Destinatar: Romania
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
 =