Comentarii "Dreptul de a obține un permis de conducere de către persoanele hipoacuzice și surde.", pagina 1

Barbu Adrian (15 Mai 2013, 18:18)
noi surzii avem drept conduc cu mare atentie !!!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Rusu ionel (16 Mai 2013, 16:50)
Auto cat de orice ptr surzii merge
da asa st surd 100% ca am obtinut permis de cond in anul trecuta . bafta pt surzii egal auzitori , handicapati , ect
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
baicu vali (30 Octombrie 2014, 08:35)
sc auto
unde si la sc auto si ce localitate?
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
vali (30 Octombrie 2014, 08:37)
scoala
vreau sa stiu unde este aceasta sc auto care v-a primit dosarul?eu ma chinui d 1 an cu fiul meu dae nimeni nu imi primeste dosarul...vreau si eu adresa scolii..ms
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Grecu Mihail (24 Octombrie 2013, 11:00)
Persoanele surde au obtinut permis inca din 1968...
Persoanele surde au obtinut permis inca din 1968 fara a li se cere sa poarte aparate auditive si indiferent de pierderea auditiva. Acum legea ne acorca acest drept conditionat de aparatul auditiv. Intrebare : are Romania o statistica cate persoane surde au permis de conducere? care este numarul de accidente grave produse de acestia ?
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
JELNEAN CRISTIAN (18 Ianuarie 2015, 14:17)
DL GRECU MIHAIL
AM HIPOACUZIE CORECTATA CU PROTEZA AUDITIVA.AM TRECUT VIZITA MEDICALA IN 2007,INSA INSTRUCTORUL CAND AM INCEPUT SCOALA,MI-A SPUS CA NU AUD MOTORUL SI I-A FOST FRICA SA MAI CONTINUE CU MINE DE TEAMA SA NU ISI PIARDA LICENTA SAU SA AIBE PROBLEME CU POLITIA,DIN CAUZA HANDICAPULUI MEU.M-A INDEMNAT SA MERG LA ALT INSTRUCTOR PT A SCAPA DE RASPUNDERE.IMI DORESC F MULT SA SOFEZ,INSA DUPA LEGEA DE LA NOI DIN TARA NU AM VOIE.IN GERMANIA O PERSOANA SURDA ARE VOIE SA FACA SCOALA DE SOFERI,DUPA LEGE.LA NOI INSA NU.E O MARE NEDREPTATE!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Robert (4 Iunie 2019, 13:32)
Aveti dreptate,e o mare nedreptate,mai bine zis o mare discriminare! Sintem multi care conducem de mult timp,de 10-20 ani fara probleme in trafic si acum patim rahatul asta?! eu nu aud deloc si conduc de 20 ani manual pe dreapta(am condus si prin europa) si de 10 ani automatic pe stinga(asa se conduce in Australia ca in Marea Britanie).