Prima pagina » Petitii online » APEL CATRE CETATENII ROMANIEI

Petitie: "APEL CATRE CETATENII ROMANIEI"

Ma numesc Ion Dascalescu ,traiesc in Reggio Calabria (dar vreau sa ma intorc acasa) si sunt presedintele Asociatiei romanilor din sud Italia-A.S.R.I (unde reprezint interesele a peste 300000 romani) si presedintele PARTIDULUI ROMANILOR DIN DIASPORA-P.R.D. si doresc sa vorbesc in numele Diasporei Romane.
In acest sens,in intampinarea solicitarilor cetatenilor Romaniei,de schimbare profunda si din temelii a societatii romanesti ,am elaborat si publicat proiectul CONSTITUTIA MODERNA A ROMANIEI,care,pentru a fi validat trebuie sa fie semnat de un nr. de peste 500.000 cetateni cu drept de vot,provenind din cel putin jumatate din judetele tarii iar in fiecare din aceste judete si din municipiul Bucuresti sa fie cel putin 20.000 semnaturi (conform art. 152 din actuala Constitutie).
Daca sunteti de acord cu proiectul meu de Constitutie si credeti ca satisface cerintele populatiei Romaniei,atunci fiti alaturi de mine si semnati petitia CONSTITUTIA MODERNA A ROMANIEI,pentru a putea sa o si punem in aplicare.Eu,ca si marea majoritate a romanilor si in special a tinerilor,vreau sa taiem raul din radacini,tot putregaiul politic din Romania sa fie aruncat la gunoiul istoriei si sa recladim Romania din temelii,pe noi baze,pe noi principii,ca in Uniunea Europeana si in lumea civilizata.Ne-am saturat sa ne tot fure si umileasca toate guvernarile de pana acum.A venit vremea schimbarii,prin voi si cu voi.Imi pare tare rau ca nu sunt alaturi de voi personal in aceste zile,dar sunt alaturi cu inima.In 2012 am venit personal in Bucuresti din Italia,am participat la evenimentele din Piata Universitatii,am participat la Mitingul USL de la Arcul de Triumf (crezand ca vor aduce schimbarea mult dorita de toti in acele momente,dar ne-au dezamagit) si la mitingul Sindicatului Militarilor din Piata Victoriei (unde am si vorbit de la tribuna) deoarece am simtit ca locul meu este alaturi de cei multi,in strada.Nu va lasati manipulati.Nu lasati sa vi se ia ce este al vostru,castigat in strada,dreptul de a avea o viata mai buna,intr-o tara normala,fara politicieni hoti si corupti.Vor veni la voi toti lingaii sa va fure ce ati castigat,asa cum in 2012 Ponta a furat aceleasi drepturi ca ale voastre castigate in strada,dandu-se el marele salvator al Romaniei.De fapt s-a dovedit a fi groparul Romaniei.Daca aveti nevoie de sfatul meu vi-l pot da,va pot ajuta,dar,meritul este al vostru.Considerati-ma deocamdata prietenul vostru,fratele vostru mai mare,parintele vostru,sfatuitorul vostru din umbra.Organizati-va ,alegeti-va un lider si impuneti-va pasnic vointa de schimbare din temelii a Romaniei.Eu va voi ajuta daca imi cereti sprijinul.
Cu respect,
Ion Dascalescu

09/11/2015

Autor: ION DASCALESCU