Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
image

Comentarii "Infiintarea Facultatii de Medicina Dentara Brasov", pagina 1

Facebook share
 
ZAINEA MIHAELA (26 Februarie 2010, 13:54)
sunt de acord cu infiintarea unei facultati de...
sunt de acord cu infiintarea unei facultati de stomatologie la Brasov.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
mihaela (12 Martie 2012, 11:07)
infiintarea facultatii
si eu sunt de acord cu infiintarea acestei facultati la brasov...chiar mi-as dori sa ajung la facultatea de medicina dentara....mai ales ar fi de preferabil pt mine sa fac o facultate in brasov deoarece am acolo niste rude apropriate
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
corina georgescu (12 Martie 2012, 14:59)
infiintarea facultatii
Este o aberatie aceasta decizie.Pregatirea studentilor va fi precara.Sunt facultati cu renume de medicina dentara in Romania..nu terminam o facultate doar de dragul de a o termina indiferent de pregatirea din timpul facultatii.Asa cum nu se compara facultatea de medicina generala din Brasov cu celelalte facultati cu traditie din tara.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Serban Sovaiala (12 Martie 2012, 15:18)
NU sunt de acord cu infiintarea facultatii
Din pacate astazi suferim de o boala crunta - se cheama disolutia valorii. Alegem FORMA fara FOND. Daca ii spune Facultate de Stomatologie, gata, ajunge!

Nu doamnelor, domnisoarelor si domnilor, sa ii dai numele NU AJUNGE!

Ii mai trebuie spatii adecvate in care sa isi desfasoare activitatea - dar asta e partea usoara.

In primul rand ii trebuie PROFESORI! Si cine va preda la aceasta facultate? De unde ii luati? Nu aveti de unde, asta e clar. Nu orice medic dentist poate sa predea. Ca sa intri in invatamant, astazi, o conditie extrem de importanta este sa ai doctoratul, sau macar sa il fi inceput - oricum intri pe o pozitie de asistent, apoi promovezi incet spre profesorat. Cati medici stomatologi cu doctoratul luat sau macar inceput avem in Brasov? Nada, sau aproape zero. Iar acestia pot fi cel mult asistenti, deci tot mai avetio o problema - PROFESORII!

O sa ajunga si asta ca dreptul (orice oras si-a deschis facultati meritorii de drept, care pregatesc an de an absolventi care apoi isi gasesc de lucru ca vanzatori la chiosc, nimeni nu ii angajeaza cand aud ce au terminat), sau ca facultatea de medicina din Brasov. Ia intrebati-l putin pe dr. Onisai de ce, dupa ce fiica dansului a ratat intrarea la UMF Targu Mures, a preferat sa o duca la o facultate privata de medicina la Bucuresti in loc sa o lase sa faca medicina la Brasov? Oare de buna ce e facultatea asta???

Lasati prostiile si alegeti valoarea, traditia, soliditatea si rigurozitatea in educatia copiilor Dumneavoastra. Altfel vor ajunge semidocti cu diploma.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Serban Sovaiala (12 Martie 2012, 15:20)
addendum
Scuze, am uitat sa precizez - dr. Onisai este DECANUL facultatii de Medicina Brasov, deci stie exact cat valoreaza aceasta scoala.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Bogdan (24 Decembrie 2012, 19:09)
Nu este adevarat ce spui
Eu sunt student la Medicina in Brasov si nu este adevarat ce spui despre aceasta facultate.Sunt profesori foarte buni si aici si se face carte la fel de mult ca in orice facultate de medicina.Daca e asa slaba cum zici tu atunci de ce este in primele 3 din tara ca numar de absolventi care au luat rezidentiatul?
Poate nu este la nivelul facultatilor de traditie din Romania ca cea din Bucuresti sau Cluj,dar nu este cu nimic mai prejos ca cele din Constanta,Sibiu sau Oradea.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Bogdan (24 Decembrie 2012, 19:31)
medicina
Sau de Facultatea de medicina din Galati ce sa mai zici,care a fost infiintata acum 5-6 ani.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Hancu Carmen (12 Martie 2012, 15:48)
NU sunt de acord cu infiintarea facultatii de stomatologie in Brasov
Un NU categoric.Consider ca nu sunt cadre universitare care sa onoreze un ivatamant de caliatate.Facultatile cu traditie in medicina dentara si medicina generala nu se vor compara cu o medicina dentara in Braosv.Exact aceasta problema este si cu medicina generala din Brasov.Nu se ridica la standardele celor din tara si nu are cum sa se ridice.Pt ce sa promovam nonvaloarea?
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
doctor House (24 Octombrie 2013, 19:28)
facultate Brasov
Un sfat.. si la Brasov sunt medici foarte buni.. si sa nu va mai aud ca mancati c...at aiurea.. unul este Iosif Samota - chirurgiu ortopedica... si este si profesor universitar.. cei care aveti tarate in loc de creier nu mai comentati aiurea... voi va legati de renumele unui oras.. nu de profesori... deci sa nu va aud ca nu sunt profesori buni..
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
gigi (17 Ianuarie 2014, 21:30)
brasov
Dar tot Îi umilim pe cei din bucuresti la rezidentiat...asa ca oricat de praf am fi se pare ca tot avem rezultate bune :)
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Laura (5 August 2019, 11:23)
Cum ajungi tehnician dentar?!..
Buna ziua! Am căutat un curs, postliceala, școala, voluntariat etc de tehnician dentar in Brasov, nu găsesc nimic pentru a te specializa in aceasta meserie. Știe cineva dacă exista in Brasov vreo posibilitate de a urma un curs de tehnician dentar?? Mulțumesc!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda: