Prima pagina » Petitii online » Petitie Impotriva Interzicerii Circulatiei ATV-urilor si Scuterelor pe Drumurile Publice din Romania

Petitie: "Petitie Impotriva Interzicerii Circulatiei ATV-urilor si Scuterelor pe Drumurile Publice din Romania"

Aceasta Petitie isi propune sa lupte impotriva proiectului de lege inaintat de Politia Romana si care doreste sa interzica circulatia ATV-urilor (All Terain Vehicle) si a scuterelor, pe drumurile publice din Romania.
Daca se dorea interzicerea circulatiei acestor autovehicule pe drumurile publice aceasta trebuia facuta cu multi ani in urma inainte ca zeci de mii de oameni sa-si arunce economiile pe fereastra cumparand un mijloc de transport ce urmeaza sa fie interzis ABUZIV.
Mentionam ca pentru ATV-urile si scuterele care au o capacitate mai mare de 50 cc, conducatorul pentru a fi in legalitate trebuie sa detina permis de conducere eliberat de Politia Romana, iar la fiecare vanzare a acestui tip de produse in retelele noastre de vanzari toti cumparatorii primesc un manual de utilizare complet care include si reguli de siguranta pentru ei si ceilalti participanti la trafic.
Cum in Romania, procentual vorbind, lucurile stau la fel ca in oricare alta tara Europeana, cand este vorba de accidente de circulatie in care sunt implicate atv-uri si/sau mopede, consideram ca aceasta lege ar incalca un drept fundamental al omului - libertatea de miscare.
Voteaza si tu aceasta petitie si lupta alturi de noi impotriva unei mari nedreptati ce urmeaza sa se faca!

14/07/2009

Autor: ATVRom Merch Authentic-Spirit - Asociatia Importatorilor de ATV-uri din Romania
Destinatar: Politia Romana, Guvernul Romaniei, Parlamentul Romaniei