Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » Opriti poluarea orasului Timisoara
image

Petitie: "Opriti poluarea orasului Timisoara"

Facebook share

Am initiat aceasta petitie pentru sanatatea copiilor nostri. Aproape in fiecare zi trebuie sa inhalam degajarile de noxe ale gigantului Continental care a reusit sa-si deschida o fabrica in orasul nostru. r
In nici o tara din Europa "civilizata" nu se permitea unei astfel de uzine sa deschida fabrica intr-un oras. Dar noi suntem in Romania, nu-i asa? De ce trebuie sa fim mereu un exemplu prost?
Mirosul infect de cauciuc ne intoxica copiii si pe noi adultii. Poate ca nu se vad urmari imediate, dar sa nu va inchipuiti ca pe termen lung, inhalarea acestor noxe nu este daunatoare.
Trebuie sa putem face ceva. Desi au foarte multi bani, noi putem fi foarte multi. Si cu cit mai multi suntem, cu atit este mai usor.
Am sesizat Garda de Mediu care a aplicat si sanctiuni. Dar probabil ca aceste sanctiuni sunt bugetate de catre Continental si reprezinta o nimica toata pentru ei. Trebuie facut mai mult.
Daca mai multe institutii ale statului vor pune presiune pe ei, probabil ca se va putea reglementa aceasta situatie, care nu cred ca ar fi posibila in Germania de exemplu. Acolo probabil ca din prima clipa primaria si garda de mediu ar fi luat masuri extreme.
Deci, hai sa incercam sa facem ceva impotriva acestui gigant poluator si sa asiguram copiilor nostri un aer curat, nu un aer cu gust si miros de .............CAUCIUC.
Copiii vor multumi pentru sustinerea Dumneavoastra.

02/11/2012

Autor:  
Destinatar: Primaria Municipiului Timisoara, Garda de Mediu Timisoara, Prefectura Judetului Timis
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
 =