Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » Pensie viagera pentru mamele cu 3 si mai mult de 3 copii
image

Petitie: "Pensie viagera pentru mamele cu 3 si mai mult de 3 copii"

Facebook share

Sunt incurajata de noua lege data zilele trecute impotriva protectiei mamelor care vor mai mult de 1 copil, de atitudinea lipsita de consideratie si respect fata de toate mamele din Romania, din toate generatiile, de aceea va rog sa va alaturati mie pentru a sustine cererea pe care vreau s-o adresez celor pe care i-am votat, in numele a peste 3000 de mame : pensia viagera a mamelor cu 3 si mai mult de 3 copi, nascuti si crescuti personal, precum si alte drepturi, astefel:
1. Pensia viagera pentru mama cu 3 si 4 copii, in valoare de 500 lei
2. Pensia viagera pentru mama cu 5 si 6 copii, in valoare de 600 lei
3. Pensia viagera pentru mama cu mai mult de 6 copii, pana la 10 copii, in valoare de 700 de lei
4. Pensia viagera pentru mama cu mai mult de 10 copii, 1000 lei si titlul de Mama Eroina cu medalie.
5. Acces la tratamente, interventii medicale specifice problemelor generate de multele sarcini duse, precum si medicamente, totul gratuit.
6. Scutirea de taxe si impozite a familiilor acestor mame.
7. Aceasta pensie sa nu fie influentata de nici un alt venit, cum ar fi alocatia pentru copii, pensia de batranete, pensia de boala, sau altele.
8. Aceasta pensie sa fie data tuturor mamelor care au nascut si si-au crescut copiii efectiv, fara a-i da spre ingrijire, crestere si educare altor persoane (ex. bunicilor, in plasament, la rude, institutiilor de stat).
9. Aceasta pensie sa fie un venit exclusiv al mamei, pentru nevoi personale, pe toata durata vietii.

16/01/2009

Autor: autorul a ales ca aceasta informatie sa nu fie publica
Destinatar: Ministerul Muncii si Protectiei Sociale, Primul Ministru, Guvernul Romaniei
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
Stiri in legatura cu aceasta petitie:

Informatii 26/08/2017
Peetitia zace la Camera Deputatilor, in timp ce d-na ministru muncii Olguta Dumitrescu, doreste sa scoata mamele cu 6 ani mai devreme la pensia de varsta, adica....tot la 58 de ani ca azi. Promisiuni care de fapt nu exista, nu aduc nimic. Continuam strangerea de semnaturi. Multumesc.

Informatii 13/12/2016
Pensia Viagera a mamelor cu 3 si mai mult de 3 copii, a trecut si de cele doua camere. Ultima aprobare, a celor doua camere, este dain data de 8.11.2016. Urmeaza sa vedem daca Guvernul Romaniei va aproba, deoarece pana in prezent a respins-o ca fiind NENECESARA !!

Informatii 28/10/2016
Petitia "Pensie viagera pentru mamele cu 3 si mai mult de 3 copii, a trecut de Senatul Romaniei, sub denumirea "Legea mamelor eroine", a d-lui Ninel Peia, deputat PSD, care a facut proiectul de lege dupa petia noastra. "Legea mamelor eroine" este una si aceeasi cu "Petie pentru pensia viagera a mamelor cu 3 si mai mult de 3 copii". Urmeaza sa treaca si de Camera Deputatilor, dupa care va merge spre aprobare la Presedintele Romaniei.

*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
 =