Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
image

Comentarii "Pensie viagera pentru mamele cu 3 si mai mult de 3 copii", pagina 1

Facebook share
Pagina 1/3 1 2 3
Catalin TG (20 Ianuarie 2009, 16:23)
Tu gandesti cumva?
Aberatie mai mare nici ca nu am citit.
Pensie pe viata? Copilul cand face 18 ani devine major - nu mai e in intretinerea familiei dpv legal. Daca piranda naste la 15 ani, continua asa pana la 30 ani, si crapa la 80 ani, inseamna ca o platim timp de 65 de ani, doar pentru ca a contribuit la cresterea infractionalitatii in tara si chiar in lume?

Prin astfel de demersuri bagatelizati ideea de petitie! Sunteti ridicoli!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Doina (16 Iunie 2012, 15:34)
"tu gandesti cumva"?
DA, gandesc,!
Cred ca ati gresit petitia, aceasta nu se refera la o etnie. Dca nu stii si vad ca nu stii, pentru a obtine aceasta pensie ORICE FEMEIE va trebui sa aiba acte de identitate atat ea cat si copii ei.De restul se ocupa politia si jututia in caz de infractiune.Petitia este pentru MAME! a fi mama estecel mai minunat, mama este ea mai speciala fiinta!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Anna (3 Decembrie 2015, 16:59)
Dar tu gindesti bine?!
Pe tine baiatule cine te-a crescut, nu o mama?! Daca nu, imi pare rau pentru tine...De ce esti impotriva la o pensie pentru mamele care si-au sacrificat timpul si cariera pentru acesti copii si nu I-a lasat povara pentru altii sau pentru stat sa-i creasca?! Se prea poate ca ei dupa ce au implinit 18 ani sa fie majori si sa nici nu le pese de mama lor si atunci aceasta pensie sa le fie de mare ajutor si sa nu ajunga pe drumuri. Personal consider ca aceasta pensie ar fi una dintre cele mai meritate pensii de catre mamele care si-au crescut cu drag copiii si au facut din ei oameni cu character si 7 ani de-acasa si nu infractori cum zici tu. Ma alatur de aceste semnaturi si va doresc success cu aceasta lege!!!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Elena (21 Februarie 2016, 11:12)
Asa e!
Mama a crescut sase copii,s-a sacrificat ani de zile, noi am fost singura ei priortate.Am fost adusi pe lume pt ca parintii mei au iubit ffffff mult copiii nu pt ca facem parte dintr-o anumita etnie. Am mare grija de mama mea dar sunt mame care dupa ani de sacrificii sunt lasate in voia sortii,pt acele mame sper ca aceasta lege sa fie aprobata.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Doina Constantinescu (11 Aprilie 2016, 11:59)
Chiar daca isi ajuta parintii
Chiar daca isi ajuta mamele si le sustin material, asta nu inseamna ca ele nu trebuie sa primeasca pensia viagera. Aceasta pensie este UN DREPT AL LOR care, pe laga ca le sustine material, este menit sa le ONOREZE, SA RECUNOASCA PUBLIC APRECIEREA SI IN PLUS, REPREZINTA SI GRIJA STATULUI care are obligatii asumate prin CONSTITUTIA ROMANIEI! ajutorul pe care-l primesc de la copii, pensia de varsta, sau salariul mamelor cu multi copii, orice venit ala cesteia, NU TREBUIE SA ANULEZE ACEST DREPT CU TITU DE ONORARE!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Doina Constantinescu (8 Noiembrie 2016, 17:21)
Rerspect !
Tot respectul pentru mama dvs. Multe mame sunt ca si dansa, deaceea trebuie sa reobtinem acest drept, care le reda respectul pe care-l merita si dreptul la o batranete demna!
Multumesc pentru comentariu!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
viorica (8 Aprilie 2016, 09:51)
dar tu gandesti bine
voii cei ,ce nu stiti ce vorbiti in privinta, mamelor care sia sacrificat ani din viata pentru asi creste copiii cu multa dragoste .,pentru ca si voii la fel ati fost adusi pe lume tot prin mama voastra si asta inseamna ca nu va respectati mama .da merita cea mai mare pensie o femeie cu multi copii pentru ca acolo este vorba si de sanatatea mamei ,cred ca nu mai este la fel de sanatoasa pana cand asi creste 5 copiii asa ca va rog nu mai comentatii prosti.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Doina Constantinescu (8 Noiembrie 2016, 17:23)
Bine punctat !
Multumesc pentru comentariul dvs., bine punctat, este nevoie sa ne sustinem, sa fim unite!
Multumesc,
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
ioana (1 Martie 2017, 10:11)
piranda naste iar tu ramai tot o rasista care umbreste pamantul gratis
Legea se refera la mamele care cresc copiii.si nu doar copii pirandelor sunt infractori! rasismul asta gratuit apatine acelor muieri, care ori nu au 3 copii, ori sunt barbati care nu au fost in stare de mai mult de un copil.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
MARIA (8 Mai 2017, 15:49)
nu este nici o aberatie
Nu este nici o aberatie si nu numai tigancile nasc prunci. Si de cand suntem un popor de rasisti? Macar ele, tigancile nu isi dau pruncii la gunoi. Si cum spune si autoarea acestei petitii, a fi mama este cel mai minunat lucru. Iar aceasta pensie, daca ati citit bine, ar fi pentru mame, caci nu multe femei sunt mame si asta nu numai datorita neputintei.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
ELENA SERBAN-TEMISAN (1 Iunie 2017, 14:13)
pacat ca nu gândim!
Păcat nu că se nasc mulţi copii romi! Păcat că se nasc multi prosti, oricare ar fi etnia lor! Cu aşa minţi nu o să ajungem prea departe...Păcat!!!!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
magdalena (20 August 2017, 00:16)
de ce sunteti rai
sunt cazuri si cazuri .Eu am crescut trei copii singura si ca mine sunt cred multe femei care s-ar bucura sa fie apreciate pentru sacrificiul facut .Copiii mei au toti cate una-doua facultati si i-am crescut cu greu dintr-un sakariu de educatoare -pentru ca ex sotul meu nu a vrut sa se lase de bautura.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Catalin TG (20 Ianuarie 2009, 16:29)
Tu gandesti cumva? II
Scutire de impozite pentru intreaga familie?
Bunica paterna a avut 5 copii - e inca in viata. Deci ar trebui ca familiei bunicii, adica tatal meu, cei 4 frati ai lui, mama mea si sotiile acestor 4 frati, eu, cele doua surori ale mele, sotia mea, cumnatul meu, cei 7 veri, sotiile lor, si 3 nepoti majori ar trebui sa nu platim in veci impozit. Misto! Unde semnez? Cati or fi ca mine? Cine va mai plati impozite? Nu conteaza....vom trai cu toti din plodareala....
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
doina (16 Iunie 2012, 15:52)
"tu gandesti umva II"
Solicitirea de neplata impozitelor este solicitata DOAR pentru familia initiala. Copii acestora trebuie sa aiba ei 3 sau mai mult de 3 copii, la randul lor, pentru a beneficia de neplata impozitelor. Toate aceste facilitati solicitate in petitie sunt solicitate penttu ajutorarea familiilor cu multi copii si pentru incurajarea natalitatii, deoarece poporul roman se afla in plina iarna demografica, adica este pe panta autodistrugerii prin avorturile multe si prin alte metode de control al sarcinii. Pntru a intelege mai multe despre iarna demografica puteti domeniul de specialitate.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
raspuns pentru Catalin TG (22 Ianuarie 2009, 00:43)
tu gandesti cumva?
Pensia viagera este venitul exclusiv al mamei care a crescut personal copii nascuti, nu i-a lasat sa devina infractori. Va referiti probabil la conationalii nostrii tiganii. Corect, dar tineti cont de faptul ca ei nici nu-si inregistreaza copii nascuti, poate doar in urma acestei legi sa o faca si atunci vor intra si ei sub incidenta legilor Romaniei. F bine. ..ce este rau in a-i disciplina si aduce pe linia de plutire? Legea care exista deja, din vremea comunismului, dadea toate detaliile. Nu luau aceste ajutoare cele care nu-si cresteau si educau copii personal. Bunica dvs. ar fi avut aceste drepturi si le-ar fi meritat cu prisosinta, pentru ca nu a-ti mentionat ce venit personal are, mai precis ce pensie.
Scutirea de taxe se refera doar la familia mamei, in cazul dvs. la cea a bunicii, nu la familiile copiilor ei, adica acum sa fi avut 500 roni si sa fie scutita de taxe dansa si sotul dansii. Cred ca era foarte bine. Si mai adaugati, ca inca nu va costa nimic, si asistenta medicala gratuita de care ar fi beneficiat. Ce ar fi sa o intrebati si apoi sa vedeti daca merita sa semnati sau nu petitia? sau poate ii dati oportunitatea sa semneaze dansa? Dar cred ca este destul de clar explicat.
Repet legea a existat si mamele au beneficiar de ea, dar a fost pierduta intentionat, acoperita de diferite venituri de nimic.
Femeia care a nascut mai mult de 3 copii si si-i creste, fiind casnica, nu se mai poate incadra in societate decat foarte greu. Ea a ales meseria de mama, care nu prea este platita si singura avansare este in aceea de bunica, in care avantajul este ca nu mai are consumuri mari.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
pentru Catalin TG II (22 Ianuarie 2009, 00:52)
sper sa ceri parerea bunicii
Am recitit si am de adaugat ca aceste venituri, le-ar fi luat bunica dvs., in afara pensiei....daca o are. Daca este o pensie mare, foarte bine. Merita sa fie platita de stat pentru ca a nascut si crescut 5 copii care azi sunt oameni cu drept de vot.
Nu credeti ca merita mamele Romaniei sa traiasca demn la batranete? Nu cred ca ati auzit de IARNA DEMOGRAFICA. Este moartea unui popor prin imbatranire, prin avorturile excesive. Pana de curand eram nr. 1 la avorturi in Europa. Nici azi nu stam prea bine. Dar mamele despre care vorbim au inteles ca poporul roman este pe cale de disparitie. ele merita si recnostinta profunda, nu numai un venit sigur la batranete. Eu va multumesc pentru comentariu, chiar daca sunteti singurul din 68 de persoane care au semnat in cateva zile.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
viorel nita (26 Ianuarie 2009, 18:35)
din nefericire nu sunt de acord
apreciez eforturile femeii de a duce o sarcina si de a-si creste si educa copiii,insa sa fim seriosi o astfel de lege ar stimula probabil o crestere demografica nefondata si un fenomen prin care femeile ar fi stimulate catre meseria de "mama" in loc sa incerce sa se dezvolte in plan personal si profesional ceea ce consider o eroare in plus.
sa ai copii e un lucru exceptional sa mai iei si bani pt asta o viata intreaga nu mi se pare o idee valabila.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
doina (13 Februarie 2012, 13:03)
aveti dreptatea dvs.
Femeia tocmai la asta a fost chemata: sa fie mama, aceasta este "meseria de baza" a femeii de la creatie, sau ar trebui sa fie iar! Feministele din trecut au luptat pentru drepturile egale cu barbatii si si-au dat seama in 50 de ani ca au gresit grav. Asta a dus la distrugerea familiilor, la un libertinaj distructiv in relatii, la lipsa de respect si de responsabilitate reciproca din partea partenerilor (indiferent de sex, pentru ca si barbatii sunt abandonati si/sau devin "mame" pentru copii rezultati din relatie). Acum este in functiune legea paternitatii, de care multi barbati fac uz cu cea mai mare placere si sunt platiti pentru ca stau cu copii lor acasa. Am propus pensia viagera pentru tatii vaduvi. Tatii sunt baza echilibrului si stabilitatii in familie Realitatea pentru care sustinem maternitatea este ca poporul roman se afla in plina iarna demografica, este imbatranit, intr-o autodistrugere sigura, un popor fara trecut, deci fara viitor, un popor care se tinde sa devina o populatie de consum, de mall, fara valori si fara principii, usor de manipulat. Femeile care au inteles sa-si lase copii sa traiasca nu vor salva natiunea noastra, daca nu sunt sustinute asa cum spuneati, de catre societate. Sa ia bani o viata intreaga este valabil daca au nascut, crescut si educat mai mult de 3 cetateni cu drept de vot, nu credeti? este cazul sa se recunoasca aceste drepturi la fel ca in toate celelalte tari civilizate. Este necesara o noua "revolutie demografica". Un sociolog spunea saptamana trecuta pe un post de tv. ca, daca fiecare romanca ar naste de acum 2 copii, ne trebuiesc 70 de ani sa ne revenim. Ce mai ziceti de asta? Va multumim pentru sinceritate. Cautati statistici despre avort si demografie, despre ce este iarna demografica si sper sa va schimbati opinia si sa ne sustineti dand lincul si prietenilor, rudelor, cunostintelor, colegilor de servici. Acum este mai rapida obtinerea de voturi. Mai avem o petitie : 06048049 care este pentru un monument in memoria unui popor avortat: mai mult de 22 milioane. Apropos: populatia Romaniei este astazi egala cu cea din 1966...?!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Doina Strimbu (17 Ianuarie 2009, 09:54)
Este firesc ca mamele care au nascut si crescut...
Este firesc ca mamele care au nascut si crescut mai mult de trei copii sa fie recompensate in acest fel. Ele sunt mamele care s-au jertfit pe ele insele, nu a fost si nu este usor sa cresti multi copii in Romania.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
doina (13 Februarie 2012, 12:39)
adevarat
Va multumim pentru comentariu si va rugam sa ne sustineti prin trimiterea lincului si rudelor, prietenilor, cunostintelor dvs., deoarece avem nevoie sa declansam acest proiect de lege. Aceste mame sunt din ce in ce mai sarace, singure, abandonate, vara nici un venit. Ele sunt multe, acum batrane, su chiar dacasunt tinere, nu au muncit si nu au nici un venit. Ori au copii care au plecat in strainatate si o duc si ei greu, ori sunt in tara si o duc si mai greu, ori pur si simplu nu pot sa-si ajute parintii. Legea tocmai de dependenta de alte persoane ar trebi sa le fereasca. Ele trebuie sa aiba un venit sigur care sa le confere demnitate. Oricum mamele care nu au facut avort ci au nascut si crescut copii, merita tot respectul. Avem si o petitie pentru un monument in memoria unui popor avortat (06048049). Te rog sa faci lobby si pentru acest link, daca vrei. Multumim si Domnul sa te binecuvanteze.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Pagina 1/3 1 2 3