Prima pagina » Petitii online » Dati aradenilor piste pentru biciclete!

Petitie: "Dati aradenilor piste pentru biciclete!"

Campania cotidianului Observator arădean, "Daţi Aradului piste pentru biciclişti", se desfăşoară şi în mediul virtual, paralel cu semnăturile pe care le adunăm pe hârtie. Dacă doriţi să zorim împreună administraţia locală să realizeze aceste piste, dacă este important pentru Dumneavoastră să circulaţi în siguranţă pe străzile municipiului Arad, alăturaţi-vă demersului nostru! Nu vă costă nimic! La rubrica "comentarii" postaţi doar numele şi prenumele Dumneavoastră, seria de buletin şi adresa, pentru ca prezenţa Dumneavoastră pe lista de arădeni care doresc pista de biciclete să se poată contabiliza!
Ne propunem să strângem cel puţin 5000 de semnături şi să le depunem administraţiei locale, pentru a constata că solicitarea noastră are substanţă.
Nu suntem animaţi de interese politice, oneroase sau obscure. Demersul nostru este pur şi simplu pentru Arad, pentru arădeni. Semnaţi şi prin asta daţi Aradului piste pentru biciclete!
Trimiteţi un link tuturor prietenilor, cunoscuţilor voştri, ca să adere la mişcare noastră! Pot veni alături de noi şi copiii (cu condiţia să aibă 12 ani împliniţi) şi pensionarii - toţi cei cărora le pasă de modul în care se circulă în Arad.Puteţi semna şi dacă nu sunteţi arădean, pentru că interesul de a avea un ambient mai puţin poluat este comun, indiferent unde locuim! Pentru cei care nu au carte de identitate (nu au împlinit încă vârsta de 14 ani) este important ca în locul seriei şi numărului de buletin să scrie anul naşterii, ca informaţiile pe care le oferă să fie veridice.

10/08/2009

Destinatar: Primaria Municipiului Arad