Prima pagina » Petitii online » Rugaminte Presedintelui Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS)

Petitie: "Rugaminte Presedintelui Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS)"

Domnule preşedinte
Noi, semnatarii acestei petiţii vă rugam respectuos, (încă) să ne returnaţi bani reţinuti pentru Casa ce cu multă onoare, dar fără pricepere o conduceţi.
Considerăm că prin faptul că doriţi să impuneţi prin "Proiectul Ordin pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Contractului Cadru" , un sistem propriu de epurare pe criterii de vârstă şi avere, dar şi pe criteriul "rasei pure" (Societate fără oameni bolnavi şi fără bătrâni), de sorginte nazistă, nu ne mai reprezentaţi, pe noi cei ce contribuim şi am contribuit la fondurile casei. Vă rugăm să ne returnaţi banii pentru a ne putea plăti direct serviciile medicale de care avem nevoie. În caz contrar va trebui sa recurgem la toate mijloacele necesare, pentru a nu vă lăsa să vă bateţi joc, în continuare, de noi.
Dacă nu mai aveţi bani în fondurile casei , aduceţi de acasă sau de la cei ce au furat demenţial în ultimii ani.
Acestea fiind spuse va cerem imperios sa daţi ascultare acestei cereri.
Parafrazându-l pe Costache Negruzzi ce spune prin gura lui Motoc:" Prosti da multi, Maria Ta"! noi semnăm
Bolnavi da mulţi
Dlui Preşedinte al României Traian Băsescu
Dlui Preşedinte al Senatului Micea Geoana