Prima pagina » Petitii online » MOLDOVA VREA AUTOSTRADĂ! MOLDOVA NU VREA CIRC ÎN MEDIUL VIRTUAL !

Petitie: "MOLDOVA VREA AUTOSTRADĂ! MOLDOVA NU VREA CIRC ÎN MEDIUL VIRTUAL !"

În atenția ministrului Transporturilor
În numele a peste 4 milioane de locuitori ai Moldovei, vă cerem demiterea imediată și fără nici o negociere politică subterană a numitului Laicu Ovidiu Mugurel din funcția de director general al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Iași. Sus-amintitul personaj constituie un real pericol social, unele din comportamentele sale depășind de multe ori limitele legii și ale bunului simț. Iată care ar fi în opinia noastră doar câteva dintre motivele pentru care acest individ este profund incompatibil cu funcția publică pe care o ocupă în prezent :
- Sabotarea în mod constant și cu premeditare a intereselor de dezvoltare socio-economică a regiunii Moldovei prin menținerea infrastructurii rutiere din această zonă a țării la un nivel medieval
- Trucarea în mod repetat a licitațiilor de atribuire de contracte pentru lucrări specifice.
- Trucarea în mod repetat a licitațiilor de achiziții publice ale DRDP Iași. - Neorganizarea în mod transparent a procedurilor pentru închirierea unui nou sediu pentru DRDP Iași.
- O atitudine sfidătoare față de partenerii de dialog social.
- Sponsorizarea din banii instituției a unor campanii de presă îndreptate împotriva așa-zișilor dușmani politici.
- Comportament autocrat cu nuanțe patologice față de personalul instituției.
- Manifestări ce depășesc limitele decenței în spațiul virtual, uneori asumate, alteori neasumate, în funcție de cantitatea de alcool prezentă în sânge.

18/02/2019

Autor: Bogdan Baghiu, jurnalist, doctor în filosofie, fost bursier postdoctoral al Academiei Române
Categorie: .