Prima pagina » Petitii online » Petitie impotriva postului de televiziune Antena3, a manipularii grosolana si obsesiva, zilnica si neobosita.

Petitie: "Petitie impotriva postului de televiziune Antena3, a manipularii grosolana si obsesiva, zilnica si neobosita."

Consider ca activitatea de dezinformare, zilnica, punctuala si fara precedent desfasurata de postul de televiziune Antena3 prin moderatorii emisiunilor sale reprezinta un pericol enorm pentru democratia din Romania, pentru Siguranta Nationala.

Avand in vedere ca persoanele implicate in nascocirea, raspandirea si prezentarea stirilor in cadrul programelor postului de televiziune Antena3 nu au nici un fel de scrupule in a denatura adevarul si a-l duce catre culmile absurdului si ale logicii, consider ca o extrem de mare parte a populatiei Romaniei, populatie cu o capacitate poate scazuta de analiza si de filtrare logica a informatiilor receptionate, ei bine aceasta parte a populatiei poate foarte usor sa fie manipulata, sa li se implementeze in gandire samburele de neadevar transmis necontenit si neobosit de reprezentantii acestui post de televiziune, urmand ca acestia sa indeplineasca si sa accepte neconditionat si in necunostinta de cauza toate masurile, actiunile, ilegalitatiel trecute prezente si viitoare de care se fac responsabili oamenii politici si partidele aflate in deplina protectie a acestui post si al patronului acestuia.

Consider ca denaturarea si minciuna legata de starea de fapt a Romaniei poate afecta si afecteaza deja interesul nostru national, democratia si suveranitatea poporului roman, lezeaza crezul tuturor celor care pot si inteleg ca Romania NU poate fi condusa de actuala clasa politica in frunte cu partidul de guvernamant.

Sunt un om obisnuit care poate foloseste cuvinte prea mari. Dar mesajul este unul foarte simplu ... desfiintati prin orice mijloc legal acest post de televiziune, cu ajutorul Occidentului daca este cazul, pana nu va fi prea tarziu !

In speranta ca adevarul va triumfa si va fi ajutat sa iasa la lumina .....

13/01/2014

Autor: Gabriel Eduard
Destinatar: Administratia Prezidentiala, CNA, Avocatul Poporului, publicul larg, Romania.