Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
image

Comentarii "Petitie impotriva postului de televiziune Antena3, a manipularii grosolana si obsesiva, zilnica si neobosita.", pagina 1

Facebook share
Pagina 1/2 1 2
traian basexu (14 Ianuarie 2014, 12:32)
va multumesc , hahaha
sa traiti bineeeeeeeeeeeee
ce-mi plac glumele mele :)))))))))))))))))))))))))))
PS
multa UE initiatorului
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Gigel (14 Ianuarie 2014, 12:37)
Antonistule
Lasă că o să trăim bine din decembrie.
Taxele deja au crescut.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Gabriel Eduard (14 Ianuarie 2014, 13:12)
Eu sunt initiatorul.
Iar prin comentariul tau nu faci decat sa demonstrezi "valoarea" si "cultura" celor care sustin o asemenea mizerie ce guverneaza Romania.

Te poti duce linistit catre dezastru, eu sper ca se mai gasesc oameni cu capul pe umeri care sa poata opri acest lucru. Aceasta petitie se vrea a fi un mic ajutor.

Si rog pe toti ei care au posibilitatea sa promoveze acest link, prin telete de sociolizare, forumuri etc.

Daca "ei" au putut crea o petitie pentru S.U.A. , o blasfemie la adresa adevarului, ceva ce in viitor se va studia la facultati la capitolul "Esenta de dezinformare si minciuna" ... cred ca noi cei care nu ne pierdem cumpatul si judecata putem face acelasi lucru, si sa incercam sa deschidem macar putin mintile cele intunecate.

Altfel nu cred ca mai are rost sa ne gandim sa ne schimbam buletinele, poate doar cu altele din alte tari.

Va rog sa promovati link-ul catre aceasta petitie. Sunt foarte curios ce vor spune ei la "sinteza zilei" daca aceasta petitie va strange acelasi numar de voturi, sau chiar le va depasi pe ale lor.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
V.D. (14 Ianuarie 2014, 17:24)
Succes! La 100 de semn[turi...
Dacă ei, cei de la Antene, au reuşit să obţină peste 110.000 de semnături, de acorduri, de la cei pe care domnia ta îi consideri "prostime" şi, din nou, domnia ta nu ai reuşit să obţii decât adeziunea a doar 33 de "adepţi" pe care, bine-nţeles, după vechile principii "cin' se aseamănă se adună " sau "cum îi turcu' şi pistolu'", m+ai convins! Sper măcar pentru, din nou, domnia ta, că nu ai făcut acest efort (de a "concepe" şi posta această petiţie) pe gratis. Ai scădea mult în ochii tuturor, mai ales al adepţilor.
Vă doresc să sărbătoriţi în cursul acestui an, fastuos şi cu stilul caracteristic pro-prezidenţial, adunarea a 100 de semnături. Ar fi ideal până în decembrie!
P.S.: de libertatea cuvântului, a dreptului la exprimare ai auzit? Poţi să le pui în paralel cu petiţia, din nou, domniei tale?
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
student (14 Ianuarie 2014, 19:57)
hmmmm
te gâdilă limba de tot zici 'domnia ta' ? ai vrea să spui 'drag tovarăş' dar ai o abţinere ?
vezi că suntem pe aici, 'ăia care se aseamănă şi se adună', persoane 'citite', să folosesc un mod de exprimare prea bine cunoscut ţie.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
V.D. (15 Ianuarie 2014, 11:11)
"Drag tovarăş"...
"Drag tovarăş", am prins periaoada, din plin, nu am legătură... Răspunsul "domniei tale" e echivalent cu "ba, pe-a mă-tii!" Cred, sper că puteţi mai mult! Mă bucură prezenţa dumneavoastră "pe aici", am câteva nelămuriri: 1. ce înseamnă pe aici"?; 2. este cumva o ameninţare? Dacă "da", generată de ce şi cu ce urmări?
Felicitări pentru cei 117 semnatari, la mai mulţi, recunosc că mi-aţi depăşit, cu mult, aşteptările!
P.S.: ghilimelele "este" una, apostrofurile "este" alta!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
student (15 Ianuarie 2014, 13:04)
mda = da plictisit
Incep cu p.s.-ul tau, mi-a venit mai lejer sa folosesc apostrofurile decat ghilimelele, lucru pentru care nu-mi cer scuze si nici nu-ti multumesc, dar promit ca nu o sa le mai folosesc astfel cu oameni ce nu pot accepta o ... schimbare.
Iar prin faptul ca esti pe cale de disparitie, nu o mai lua ca pe o amenintare, ia-o ca pe o evolutie, cancerul e eliminat. Suntem tineri, cu diplome, cu cunostinte in diferite domenii, dornici sa ne afirmam, dornici sa crestem profesional, dornici sa facem o Romanie puternica si sa ne mandrim ca suntem romani. Ne-am saturat sa bagam bani in buzunarele politicienilor, ne-am saturat sa vedem incompetenti pe posturi bugetare, ne-am saturat de o birocratie bazata pe fuga de responsabilitate/munca, ne-am saturat de un sistem nefunctional. Te rog frumos intelege-ne, NE-AM SATURAT !!! Daca va fi o revolutie, studentii vor fi primii in strada.
p.s.1 daca nu intelegi o sa rescriu cu diacritice
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
V.D. (15 Ianuarie 2014, 16:17)
1. Nu sunt bugetar...
1. Nu sunt bugetar, de mai mult de 15 ani. Distincţia asta clară între bugetari şi ceilalţi cine o crează, amplifică, până la ură? Nu cumva "el Presidente"? Nu vi se pare că acum, mai mult ca în anii '50, există tendinţa re/introducerii "luptei de clasă"? Şi de către cine? Nu de către acelaşi citat mai sus? Care singur se definea într-o campanie trecută, v.a.v. de A.Năstase ca fiind printre ultimii comunişti.
2. Eşti liber oricărei schimbări, ghilimele vs apostrofuri nu era o critică, doar o constatare.
3. Sper să nu fiu pe cale de dispariţie, dar totuşi îţi mulţumesc ptr. creştineasca urare. Ar fi neplăcut să rămâneţi doar voi, singuri, cu cine v-aţi mai compara, pe cine aţi blama şi, eventual înjura, delicat şi elitist? Ar fi p[cat s/o face'i ]ntre voi!
4. Mă bucur, sincer, că eşti un tânăr titrat, "cu diplomă". Şi Eba are aşa ceva, pe undeva, valabilă şi ea (diploma). Bine, că dspre deosebire de ea, şii să scrii.
5. Sistemul ăsta nefuncţional e o "creaţie" colectivă a tuturor politicienilor, pe care noi "proşti dar mulţi"/"deştepţi şi cu diplome" i-am ales. Inclusiv, din nou, al celui mai sus citat. Care munceşte săracu', pe rupte, cel puţin în ultimii 10 ani. Cu "succesuri" deosebite! Mai ales personale. Pentru "prostime" (în care sigur te include şi pe tine, cu "diplomă" cu tot), mai târziu, poate nu mai e nevoie.
Îţţi doresc o viaţă plăcută!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
student (15 Ianuarie 2014, 21:03)
curiozitate
Mi-ai putea raspunde vreodata sincer de ce esti impotriva petitiei ? Mai exact de ce aperi "onoarea" postului de televiziune Antena3 ?
Cat despre celelalte subiecte din discutii, sincer, mi-ar placea sa discutam candva la o masa la un pahar de vin in miez de seara.
P.S. cine l-a scos pe Adrian Nastase din politica definitiv ?

(cumva propriul partid?)
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
V.D. (16 Ianuarie 2014, 11:53)
Atâta timp cât există...
1. un dispozitiv/anexă atât de simplu care se numeşte telecomandă nu înţeleg de ce trebuie interzis un post TV. Ăsta este răspunsul "clasic". Al 2lea ţine de capacitatea cuiva de a alege: nu-mi place ceva, nu mă uit. Pot să facă ce vor, să "îndobitocească" pe cine vor/pot, măcar dacă nu mă uit, sunt protejat. Şi dacă am încredere în puterea mea de selecţie între "bine" şi "rău" mă uit liniştit, nu mă va afecta. Pe piaţa TV din România sunt 2 posturi total debalansate politic (celelalte, mă refer strict la cele de ştiri, nu generaliste) au politica ****** virgine şi sfioase. Cele 2 reprezintă opţiunie actuale pro şi contra "preşedintele" nostru, "şeful statului" (by the way, unde, în ce ţară mai auzi de "şefu' statului", nu cumva în Rusia, ţările ex-sovietice, emirate, Coreea de N, sau mai pe scurt, în ţările cu regim totalitar, vezi şi apropierile istorice de Fuhrer/Duce/Tătuc) şi sunt: B1 - pro şi Antena 3 - contra. De ce, pe aceleaşi considerente (manipulare, îndobitocire, etc) nu se solicită şi interzicerea B1? Vi se par echidistanţi? Şi buzele lor sunt la fel de cleioase, diferă doar curul pe care sunt aplicate.
Sincer, îl urăsc p e Băsescu, pentru tot ceea ce reprezintă. Nu am nevoie de ajutorul nimănui/Antena 3, pentru a şimţi ceea ce simt. Nu înţeleg cum un personaj grobian desprins parcă din "Groapa" lui Barbu sau din "Europolis-ul" lui Jean Bart poate avea avea atâţia adepţi! Nici cu Ponta sau Antonescu nu mi-e ruşine dar diferenţa este totuţi evidentă: cei 2 din urmă sunt doar nişte arivişti/carierişti dornici să ajungă acolo "sus" (cum, din păcate, văd că vreţi şi voi!), dar "şefu' statului" le dă clasă, lejer!
2. Desfiinţarea unui post TV, oricare ar fi el, poate crea un precedent, o raportare la un caz care devine tipar. Pote urma un alt post, un alt post, un ziar, o piesă de teatru, altă piesă, ideea de teatru, am ajuns în absurd! Orice regim totalitar a început aşa. Unde au terminat?
3. Nu apăr "onoarea" nimănui pe care nu-l cunos personal/pentru care nu am afinităţi, există diverse categorii care să facă asta (avocaţi, jurnalişti, analişti, etc.). Nu înţeleg sentimentul ăsta de ură profundă. Şi, apropo de faptul că eşti un pnl-ist dezamăgit, exprimarea ta, şi în general a celor "tineri şi cu diplome" din ziua de azi, ţine mai mult de nihilism exprimat prin anarhie, care nu are partid. E drept că lumea s-a născut din haos/anarhie dar au trecut totuşi ceva miliarde de ani...
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
lucia (17 Ianuarie 2014, 04:00)
de ce?
de ce il urasti pe basescu, de ce ii tolerezi pe ceilalti, dupa parerea mea sunt niste tipi iresponsabili, niste oprtunisti , pe care nu-i intreseaza absolut de loc Romnia si romanii.
Astept un raspuns cu argumente.
Multumesc
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
V.D. (17 Ianuarie 2014, 10:45)
Răspuns
Răspuns argumentat: d' aia!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
V.D. (16 Ianuarie 2014, 13:10)
1. Răspunsul simplu:
1. Răspunsul simplu: rezultatul alegerilor. Dacă câştiga?...
2. Răspunsul 2: în ordine, eşalonul 2 din P.S.D., şi "prietenul" lui, "el Presidente/şefu' statului". După pierderea alegerilor, în orice stat cât de cât democratic, preşedintele partidului care a concurat la respectivele alegeri se duce "să se odihnească niţel", undeva la umbră adică în planul 2. În urma unor alegeri interne în respectivul partid. "Democratice", binenţeles! Aici, eşalonul 2 a fost foarte ""democratic" şi l-a mazilit cu nespusă plăcere pe condamnat. Cine nu ar fi vrut atunci să-l lovească pe Năstase? Bucuria nebunilor, nevolnicilor ("dragă Mihaela"/Geoană, micul Napoleon/Pota (amuzant, porecla e dată chiar de către A.N.!). Şefu' statului l-a luat în primire gata pregătiit, fezandat, şi a făcut ce ştie el atât de bine (vezi şi Roman"Petrică, eşti cel mai bun!", Stolojan"Dragă Stolo...", mai recent Blaga "caporalul" şi Macovei (asta chiar că-mi place!).
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
student (16 Ianuarie 2014, 20:22)
te rog frumos
Nu ma jigni dandu-mi un raspuns evaziv sau atacand opozitia. Asta e motivul pentru care politica din Romania pute, cearta dintre partide pentru putere in loc sa cada de comun acord sa coabiteze.
Lasand asta la o parte, vreau un raspuns clar la intrebarea "De ce sari in ajutorul antenei 3 ?".
Si crede-ma pe cuvant, ca existenta acestui post de televiziune ma afecteaza direct. Cum ? Indobitoceste un numar considerabil de persoane cu drept de vot, cu mult mai mult decat orice alt post de televiziune din tara, fapt pentru care sustin aceasta cauza fara sa-l cunosc pe initiatorul acestei petitii.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
V.D. (17 Ianuarie 2014, 11:09)
Şi dacă nu...
Şi dacă nu dau "un raspuns clar"?
Dacă ăia, "Antena 3", reuşesc fără efort "să îndobitocească" mulţimea de "persoane cu drept de vot" mai bine te-ai întreba ce-i face pe aceştia, "persoane cu drept de vot" să se lase "îndobitocite"? Să nu-mi spui că nivelul de cultură/pregătire/"diplome", nu te cred atât de ... Tu ataci efectul, vezi cauza. Calmul, într-o discuţie, indiferent de subiect, e recomandabil, raţiune vs adrenalină, cam aşa ceva.
Mi se pare amuzantă trecerea de la "mi-ar placea sa discutam candva la o masa la un pahar de vin" la "nu mă jigni..." Undeva, nu mai ţin minte unde, se numeşte comportament bipolar.
Să ai o zi bună!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
IUBITOR DE ANTENA3 (21 Ianuarie 2014, 00:45)
ptr propagandistii bashisti
ba student crud la minte, nu cred ca trebuie sa-ti spuna cineva de ce iubeste sau nu antenna 3; pune mintea la lucru narozel si incearca sa intelegi singur; tu nu esti in stare sa discuti treaz darmi-te la un pahar de vin; ce e asa de greu de priceput pacaliciule ca aia spun adevarul , cu probe, cu documente, cu dovezi in timp ce restul, propagandistii bashisti mint ca si idolul lor;
de ce crezi ca tu trebuie sa convingi pe cineva cu forta, sau cu minciuna, cum e petitia asta ridicola, cind oamenii vad si inteleg singuri; cred ca tu ai luat-o razna neintelesule, sau neintelegatorule,,,
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Ion (15 Ianuarie 2014, 14:04)
:)
Esti sub-primata. Petita de la antena 3 a fost semnata de atatia oameni din cauza directivelor de partid. Cati membrii USL sunt in Romania? Buna dimineata! Mai mult, au lucrat baietii pe mai multe calculatoare in acelasi timp, obiectivul fiind manipularea unor sub-primate ca tine care cred asa ceva. Tehnici de manipulare adventisto-comuniste care nu au voie sa existe intr-un stat de drept. Libertatea exprimarii nu inseamna ca ai voie sa latri intr-o singura directie. Presa libera este echidistanta! Daca nu esti membru USL si nu lucrezi la directia de discreditare a actiunilor contra, existi doar ca civil, esti intr-adevar pierdut si-mi pare sincer rau pentru tine. Noapte buna!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
dudu (16 Ianuarie 2014, 22:22)
parerea mea
eu cred ca pe tine te-au dat afara de la A3 cu un sut in cur. am dreptate?
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Doru (19 Ianuarie 2014, 22:05)
Succes la 100...
He-he-he, 110.000 de semnaturi ca si moti lui dragnea, ati semnat fiecare de cate 100 de ori, desi sunt unii handicapati care pentru un banut semneaza cu mii de nume.

Chiar daca ar fi 100,000 semnaturi curate ar fi o tragedie. Tragedia unui neam de ticalosi, bucurosi ca sunt condusi de infractori, garantia ca vor scapa si ei de mana lunga a legii. Nu contest c amulti dintre voi sunteti redusi mintal, ticalosia nu o exclude
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
IUBITOR ANTENA 3 (21 Ianuarie 2014, 00:49)
mai respira guristulke
ca vad ca dai in clocot; inteleg ca tu sti toate manevrele astea cu numere de la paris nu? ca atunci au reusit propagandistii iubitori de bass sa voteze la 5 secunde, nu?
well, indifferent de grohaielile voastre, e limpede cine are credibilitate si cine nu; voi nu.
asa ca smenariile astea de bisnitzar de cireshika nu mai aburesc pe nimeni; se pare ca voi nu aveti suficiente maini picioare( de neuroni nu vorbim) sa va votati cit ati vrea;
succesuri papushica imputzita
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Pagina 1/2 1 2