Comentarii "Petitie impotriva postului de televiziune Antena3, a manipularii grosolana si obsesiva, zilnica si neobosita.", pagina 2

Pagina 2/2 1 2
xoxo (24 Ianuarie 2014, 21:37)
:)))
la mai ******... pardon.. multe petii de genu asta....:))) veti avea aceleasi ''succesuri'' cum o sa aiba familia Basaului...pe oamenii aia care au murit pe munte nu ati putut sa-i salvati ******-va-n gura de nesimtiti....
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
duiu rodica (18 Ianuarie 2014, 19:15)
"basescu, basescu, basescu,basescu, basescu,...
"basescu, basescu, basescu,basescu, basescu, basescu,basescu, basescu, basescu,basescu, basescu, basescu,basescu, basescu, basescu,basescu, basescu, basescu,basescu, basescu, basescu"
ASTA-I LINSAJ MEDIATIC!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Adina Iancu (19 Ianuarie 2014, 18:48)
Postaul Antena 3 Este cel mai bun post. Ne va...
Postaul Antena 3 Este cel mai bun post. Ne va scaapa de Basescu. Propun sa se inlocuiasca TVR-ul cu antena 3
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Vlad Dumitrescu (28 Ianuarie 2015, 19:53)
Doamnă Adina Iancu
Antena 3 nu e cel mai bun post. Antena 3 este un post mincinos,incult,manipulator de tara si reprezinta doar minciuni,hotie, barfe politice etc. Și Antena 3 si tot INTACTUL TREBUIE ÎNCHIS DEFINITIV EU NU MA UIT LA ACELE POSTURI MINCINOASE,INCULTE,BARFE SI PROSTII. Eu ma uit la documentare pe Digi World si pentru muzica ascult la Mezzo. Eu nu vreau sa ma uit la acei tampiti manipulatori de tara si inculti de la antene. Eu ma uit linistit doar la emisiuni culturale
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Vlad Dumitrescu (28 Ianuarie 2015, 19:59)
Domnule Cineva ce vede adevarul si uraste minciunosii
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Gabriel Eduard (24 Ianuarie 2017, 13:58)
Sa nu fie inchise Romania TV si Antena 3
De ce va supara ca aceste televiziuni prezinta ADEVARUL despre STATUL MAFIOT creat si recunoscut de Basescu si STATUL SECURIST creat de k.w.johannis???? Nu va dati seama cine conduce aceasta tara??? Cum sunt indepartati liderii politici (prin dosare "facute" la Cotroceni si de catre servicii, prin denuntatori falsi, probe inexistente, etc) care incearca sa faca cate ceva pentru poporul roman???
Va dati seama ca daca n-ar fi aceste televiziuni am fi ca pe vremea lui Ceausescu?? De unde sa aflam si noi cam cum stau lucrurile intr-un "STAT DE DREPT"??? Va supara ADEVARUL ??? Poporul nu trebuie sa afle toate dedesupturile din structurile statului? Se vorbeste despre DEMOCRATIE in tara noastra, nu? Este sau nu democratie?
Credeti ca un sas care, cat a fost primar, n-a depus niciodata o coroana de flori de Ziua Romaniei, iar Ziua Unirii o "comemoreaza", vrea binele romanilor sau al sau personal???
D-nului L. Dragnea i s-a intocmit dosar "penal" (insa dosarul este politic) pentru ca a indemnat sa iasa lumea la vot, dar "sasului" pentru evaziune fiscala (banii din meditatii au fost declarati??), pentru achizitionarea a 6 case cu acte false dovedite de instanta, pentru "vanzarea de copii", pentru retrogedarile ilegale facute catre un forum german, etc, nu i se intampla nimic. El este "curat" sau HOTUL striga hotii, CORUPTUL striga coruptii????
De ce dosarele lui Basescu (vreo 12) nu mai ajung sa fie judecate???
Nu fiti NAIVI, cautati sa aflati adevarul despre toate masluirile din dosare facute celor care incearca sa faca cate ceva pentru toti romanii, despre implicarea unor "institutii" in justitie, despre martori mincinosi, probe inventate,etc.
LEGEA NU ESTE LA FEL PENTRU TOTI?????

Voi, tinerii, CE FACETI ca in aceasta tara sa traim mai bine?? Va place sa fiti manipulati de organizatiile sorosiste???
Va place sa ne conduca "altii" din afara?? Noi romanii ar trebui sa fim mai patrioti si sa nu mai avem mentalitati de "slugi".
Daca am suparat pe cineva, imi cer iertare, dar incerc sa va "deschid" ochii si va indemn sa incercati sa aflati ADEVARUL.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Gabriel Eduard (26 Ianuarie 2017, 16:17)
Sa nu fie inchise Romania TV si Antena 3
De ce dosarele lui Basescu (vreo 12) nu mai ajung sa fie judecate???
LEGEA NU ESTE LA FEL PENTRU TOTI?????

Pagina 2/2 1 2