Prima pagina » Petitii online » OPRITI INCHIDEREA SPITALELOR GALATENE !

Petitie: "OPRITI INCHIDEREA SPITALELOR GALATENE !"

De mai bine de 15 ani, aceiasi oameni decid soarta sanatatii galatene.
Persoanele care, având functii de conducere in sistemul politic si medical :
- au inchis Spitalul Municipal „Elisabeta Doamna” ,transformând un vechi si de renume spital, intr-unul de boli nervoase;
- au inchis Policlinica Municipala pentru a o transforma in spatii folosite de o facultate neacreditata;
- care vor sa lase multi medici de familie fara cabinete;
- sub masca asa-ziselor reduceri ale costurilor de spitalizare, vor sa desfiinteze sectii de chirurgie din spitalul judetean, in fapt, urmarind sa scape de unii medici incomozi actualului manager care indeplineste constiincios poruncile politice ale conducatorilor sanatatii galatene;
Cei care conduc destinele medicale ale judetului si ale municipiului hotarasc acum la ce medici aveti acces, mai ales daca sunt de la un anumit partid.
Ceea ce se ascunde in spatele asa-zisei reforme in sanatate in judetul Galati este, de fapt, ingradirea drepturilor pacientilor la serviciile medicale de calitate, pe care unii medici le presteaza si care nu sunt acceptati de cei care decid.
In timp ce in alte judete din tara s-au gasit fonduri pentru realizarea unor centre de excelenta in diferite specialitati medicale si se trimite personalul medical la specializare, la Galati medicii sunt alungati si nu sunt lasati sa-si faca datoria.
In timp ce alte judete recruteaza personal medical, la Galati se duce o ampla campanie de alungare a medicilor buni.

Nu sta indiferent si nu lasa ca altii sa decida in locul tau!
Semneaza protestul „OPRITI INCHIDEREA SPITALELOR GALATENE!” pentru a arata celor care ti-au luat Spitalul Municipal si Policlinica Municipala, care vor sa desfiinteze perfid sectii in cadrul spitalului judetean, care vor sa lase multi medicii de familie fara cabinete, ca vointa cetatenilor este alta decat interesul lor meschin!

01/05/2011

Destinatar: Autoritatile publice locale din Galati, Autoritatile de decizie centrale, Ministerul Sanatatii, CNAS, Colegiul Medicilor