Prima pagina » Petitii online » Asfaltare drum judetean Monor Vatava 154 B

Petitie: "Asfaltare drum judetean Monor Vatava 154 B"

Datorita faptului ca drumul judetean 154 B ce leaga Comuna Monor jud. Bistrita-Nasaud, de Comuna Vatava jud.Mures este intr-o stare proasta, santurile fiind pline de lastaris in special partea ce apartine de jud. B-N.Pe langa asta acest drum figureaza ca si asfaltat undeva insa el este forestier si nu se face absolut nimic pentru asfaltarea lui,sau macar amenajarea acostamentului deoarece imediat nu se mai poate trece de acel lastaris.In vara asta trecand pe acolo am vazut doua masini" lucrand" dar defapt au rascolit doar bolovanii,facand drumul mai greu practicabil de cum era acostamentul si lastari ramanand neatinsi.Eu nu cred ca cineva a verificat acele lucrari si s-au facut doar asa la voia intamplarii.Mentionez ca este un drum foarte important deoarece scurteaza ruta Bistrita-Toplita cu aprox 50km,iar pe langa asta ar ajuta foarte mult Comunele Monor si Vatava deoarece e principala cale de comunicatie,ajutand foarte mult pentru dezvoltarea zonei si atragerea de investitori in zona,care sunt aproape inexistenti datorita drumului.Sper sa luati in considerare aceasta petitie si sa luati masurile adecvate.

21/09/2013

Autor: Petrut Adrian