Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » Masuri alternative de criza, Nu saracirea celor multi si necajiti !
image

Petitie: "Masuri alternative de criza, Nu saracirea celor multi si necajiti !"

Facebook share

Tuturor bogatasilor care au acumulat averi impresionante in ultimii de 20 de ani sa li se ceara sa fie solidari la plata datoriilor care s-au facut pentru ca ei sa se imbogateasca.
Repunerea in aplicare a legii ilicitului si confiscarea tuturor averilor dobandite ilegal.
Toate persoanele care ocupa sau au ocupat functii politice, guvernamentale si administrative si au gresit prin deciziile luate sa raspunda penal si sa li se confiste toate averile nesimtite acumulate indiferent daca sunt pe numele lor sau transferate pe numele celor apropiati.
Anularea tuturor imunitatilor in spatele carora se fac afaceri la limita legii.
Predarea gestiunii si raspundere penala pentru orice greseala in exercitarea unei functii in stat, nu doar demisii sau destituiri fara a da socoteala la fel ca si oricare salariat bugetar sau angajat la privat care plateste daca face pagube.
Confiscarea tuturor conturilor si averilor nedeclarate din tara si mai ales din strainatate.
Taxe si impozite diferentiate, proportionale cu marimea castigului.
Taierea tuturor salariilor nesimtite la toti bugetarii de lux, inclusiv la cei din agentii.
Anularea legilor care au permis stabirea pensiei in functie de veniturile din ultimile 2 luni si calcularea tuturor pensiilor la fel pentru toata lumea in functie de intreaga perioada de activitate.
Demascarea tuturor firmelor private si a firmelor fantoma care lucreaza la negru sau nu declara castigurile si salariile adevarate pe care le au salariatii pentru a plati taxe si impozite pe profit mai mici.
Gasirea de solutii pentru impozitarea manelistilor si a intregii etnii rrome care la ora actuala nu plateste nici un fel de taxe, impozite, chirie, lumina, intretinere ba din contra, mai primeste si asigurari sociale care nu se cuvin, ei traind numai din specula, furat si lucruri ilegale atat in tara cat si prin toata europa.
De unde atatia bani fara numar, de unde atata aur, case si masini cand legal nu pot justifica nimic ?
Nu cei cu salariul sau pensie minima au dus tara de rapa ci cei cu zeci si sute de mii de lei si chiar de euro pe luna.
Nu pensionarii si cei cu salarii mici au praduit zecile de miliarde de euro imprumutati, ci aceia care au ocupat functii de decizie.
E putin probabil sa-si taie singuri craca de sub picioare, dar oamenii trebuie sa vada ca sunt si alte masuri care pot aduce bani la buget, nu taierea pensiilor si a salariilor celor nevinovati care si asa traiesc la limita existentei.
Cei care au si alte sugestii de masuri ce ar putea fi adoptate pot posta si astfel vor citi si altii si mai ales guvernantii.

20/05/2010

Autor: autorul a ales ca aceasta informatie sa nu fie publica
Destinatar: Guvernul Romaniei
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
 =