Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
image

Comentarii "Desfintarea Institutului Elie Wiesel institut care promoveaza ura si dezinformarea opiniei publice romanesti", pagina 1

Facebook share
 
ADRIAN NISTOR (3 Iulie 2017, 13:44)
Se pare ca cei veniti pe tancuri in 45 au lasat...
Se pare ca cei veniti pe tancuri in 45 au lasat odrasle in Romania...Afara cu tradatorii de neam si tara!De holocaustul facut de evreii comunisti in Romania nu vorbeste nimeni?????
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
stoica (3 Iulie 2017, 13:51)
evreii kazari au inventat comunismul
peste 400 milioane de oameni au pierit datorita comunismului in cel mai mare genocid cunoscut de omenire si nimeni nu condamna aceasta natie spurcata slujitorii lui Lucifer.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Maria Nedelcu (4 Iulie 2017, 13:03)
Cer desfiintarea acestui institut care creaza...
Cer desfiintarea acestui institut care creaza probleme identitate poporului roman!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
stoica (4 Iulie 2017, 13:15)
evreii
STATUL ROMÂN SĂ CEARĂ DESPĂGUBIRI EVREILOR ȘI ISRAELULUI DE CIRCA 200 DE MILIARDE DE EURO PENTRU HOLOCAUSTUL SĂVÂRȘIT DE EVREII COMUNIȘTI ÎMPOTRIVA ROMÂNILOR!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Adrian (5 Iulie 2017, 19:14)
Nu luati din istorie decat ce va convine
4milioane de membri de partid au fost romani ....iar Iisus a fost evreu.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Olariu Constantin (9 Iulie 2017, 10:29)
Ieshu nu putea fi evreu ci numai iudeu sau iehu-dya
Acestea vă sînt mizeriile pe care le aruncați în capetele de lut ale goimilor de două mii de ani, că le-ați dat tonților iudeo-cretinismul și pe Ieshu sau Iehoshua. Dar după limba voastră cea blestemată Ieshu înseamnă păgîn sau spurcat, iar în sens peiorativ măgar.
Însă filozofia creștină s-a răspîndit în imperiul roman încă de pe timpul lui Octavianus Augustus(27 î.e.n.-14 e.n.) venind de la BARBARI(Eusebiu din Cezareea, 260-340, în Istoria bisericească, C. XVlll), deci nu de la voi fiindcă atunci minciuna nu se putea fuduli ca acum. El scrie că primii creștini au fost esenii geți din Palestina care nu aveau nici o legătură cu neamul blestemat a lui Iehu-da sau Ucigă-l Toaca.
Monezile căpeteniei(basileos scrie pe ele) Irod l(37-4 î.e.n.) arată că el și gașca lui de nelegiuiți au practicat o schismă după religia crucii sau filozofia creștină venită de la ,,barbarii” geți în imperiul roman încă înainte de anul 14 e.n., fiindcă pe ele găsim crucea cu brațele egale, crucea mare sau crucea nordului(X), pomul vieții și al morții, scaunul cu trei picioare specific numai neamului get, șarpele, muntele sfînt, coloana de lumină, iar pe o monedă folosește chiar alfabetul geților. Dacă erau bunătățile voastre din Tora și Talmud, trebuia să vedem pe monezi, oiștea dintre picioare a lui Ihaweh, ,,sfîntul prețuț” și sheol.
Lucian din Samosata scrie pe la anii 185 că ,,sciții” și goții răspîndesc în imperiul roman ,,cuvintul lui Dumnezeu și nemurirea, pe cînd slujitorii lui Iahweh răspîndeau numai jeg, lepră, ură, minciună, fals, calomnie și crimă. Strabon scrie că vechii greci numeau ,,sciți” toate popoarele din nordul Traciei, iar Herodot descrie Sciția în Istorii lV, 48 care era taman teritoriul locuit de geți și de români în perioada interbelică.
Dar voi niciodată nu puteați impune în imperiul roman această otravă satanistă dacă nu era ura și ticăloșia grecilor și romanilor cu care v-ați asociat în cea mai mare conspirație împotriva neamului omenesc în general și a geților în particular care au condus imperiul în perioada 193-375.
Hoția chiar dacă este pentru voi fală și sursă de îmbogățire, se apropie vremea cînd veți da socoată de aceste nelegiuiri.
Comunismul a fost născocit de cazarul - pui de rabin - Kissal Mordekay(Karl Marx) și ,,îmbunătățit de nebunul vostru iluminat Isaskar Zederblum(V. I. Lenin) avînd fundamentele înfipte adînc în satanistele voastre scrieri Torah și Talmud.
Toată conducerea comunistă a românilor pînă prin anii 1960 a fost formată din ******, iar unii români se aflau acolo de umplutură.

C. Olariu Arimin
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Gabriel Stefanescu (6 Iulie 2017, 15:22)
Aceasta institutie aduce grave prejudicii...
Aceasta institutie aduce grave prejudicii poporului roman si tarii noastre. Pe langa dezinformare si ura aceasta institutie beneficiaza de finantare de la bugetul de stat si pe banii romanilor ne acuza netemeinic de crime impotriva iudeilor. Denatureaza adevarul istoric si face acuze neintemeiate . Romanii au salvat iudei din Polonia si Ungaria care fugeau din calea germanilor. Ungaria re a trimis sute de mii de iudei khazari si din Transilvania spre lagarele germane nu este acuzata de holocaust ceea ce este stupefiant. Aceasta fundatie este o facatura pentru ca iudeii sa scoata bani de la statul roman care le- a acordat o buna ospitalitate si i-a primit cu ingaduinta ca ei sa ii insele ,sa-i fure si sa ii praduie, fenomene la care asistam in mod nepasator si azi. Cati asazisiafaceristi iudei-khazari au fugit si azi din Romania cand autoritatile romane au declansat cercetari fata de afacerile lor ilegale si fraudele facute?
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
stoica (6 Iulie 2017, 15:31)
un puct de vedere pertinent .
Un comentariu excelent care pune in evidenta caracterul marsav al acestei natii pacatoase care musca mana salvatorilor ei.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Vasile Zărnescu (29 Noiembrie 2017, 09:05)
NU erau „iudei” în Polonia
Denumirea de „iudei” este rezervată pentru etapa antică. În Polonia ei sunt denumiți „jidovi”, iar în România „jidaani” - cuvinte provenite și deformate fonetic din germanicul DAs Juden, care, la rîndul său, provenea din latinescu „Judeaus/i”. Chjiar Lucy Dawidowicz, în cartea sa „Războiul împotriva evreilor”, citează documente jidănești din Polonia, în care vorbește de „Jidowskii, Jidowskaia” și nu de „evrei” - așa cum sunt denumiți ei numai în România, la presiunea jidanilor-așkenazi, adică a jidanilor bolșevici veniți pe tancurile sovietice. Am comentat, pe larg, această terminologie în cartea mea, HOLOCAUSTUL - GOGORIȚA DIABOLICĂ. Extorcarea de „bani de holocaust”, precum și în unele articole premergătoare, existente pe internet (cf. https://dobrevioro.wordpress.com/2015/06/01/col-rez-zarnescu-cuvantul-evreu-treb
uie-scos-din-uz/; http://necenzuratmm.ro/dezvaluiri/43355-holocaustul-gogorita-diabolica.html; https://www.youtube.com/watch?v=zdOkjdNj1GE).
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
ciomaga iulian alexandru (24 Iunie 2017, 19:43)
Acest institute functioneaza si face propaganda...
Acest institute functioneaza si face propaganda contra neamului romanesc.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
stoica (7 Iulie 2017, 11:36)
Alexandru Florianu un propagandist al comunismului
Pentru a denigra sistematic marile personalităţi culturale ale României, Alexandru Florian are un salariu de 81.614 RON pe an de la Guvernul Ponta
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Ioan Marcu (1 Iulie 2017, 16:08)
Sunt total de acord cu desfiintarea acestui...
Sunt total de acord cu desfiintarea acestui institut mincinos care propaga in lumea intreaga un holocaust infaptuit,chipurile de Armata Romana,desi toate dovezile indica faptul ca germanii sunt responsabili de uciderea acelor evrei.Cei care promoveaza falsul holocaust in Romania si vor sa ne patam constiinta acceptand un fals istoric sunt la fel de vinovati precum cei care atenteaza la memoria romanilor patrioti asasinati in puscariile comuniste de bestiile securiste formate la scoala criminalilor bolsevici sionisti.In schimb,ar trebui infiintat un institut al investigarii crimelor infaptuite de comunistii bolsevici si a genocidului continuu din 1945 impotriva poporului roman de catre aceiasi sionisti infiltrati in toate structurile statului roman si in Academia Romana si care sa se numeasca:Institutul Mircea Vulcanescu.
Elie Wiesel este un escroc de khazar sionist care si-a tatuat un nr. fals de detinut la Auschwitz,fapt devoalat de un evreu care a fost in lagar si care a spus c n-a fost niciun detinut cu numele de Elie Wiesel acolo,culmea,care sa fi fost si intr-o baraca cu el.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
stoica (7 Iulie 2017, 11:38)
florianu un ****** comunist
„Pentru a denigra sistematic marile personalităţi culturale ale României, Alexandru Florian are un salariu de 81.614 RON pe an de la Guvernul Ponta
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Etves Victor (6 Iulie 2017, 18:44)
☦ Cinstește-ți Eroii și Martirii Neamului Româ...
☦ Cinstește-ți Eroii și Martirii Neamului Românesc ☦
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
stoica (7 Iulie 2017, 11:40)
un evreu comunist
Pentru a denigra sistematic marile personalităţi culturale ale României, Alexandru Florian are un salariu de 81.614 RON pe an de la Guvernul Ponta
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
george hagioglu (6 Iulie 2017, 18:59)
Sustin din toata inima aceasta initiativa.
Sustin din toata inima aceasta initiativa.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
stoica (7 Iulie 2017, 11:41)
Florianu inamicul nr 1 al Romaniei
„Pentru a denigra sistematic marile personalităţi culturale ale României, Alexandru Florian are un salariu de 81.614 RON pe an de la Guvernul Ponta
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Moldovan Alexandru (2 Iulie 2017, 08:42)
Promovează ura.....romanii nu au fost niciodată x...
Promovează ura.....romanii nu au fost niciodată xenofobi si au trăit întotdeauna in pace cu toate etniile in pace .....Acest " institut" prin luările de poziție nerușinare la adresa romanilor provoacă in rândul populației sentimente nu tocmai frumoase la adresa etniei celor care conduc acest "institut".....Cred ca cei care conduc acest "institut" in dorința de a justifica fondurile de care se bucura in momentul de fata,cu buna știință încearcă sa instige populația românească sa se manifeste împotriva evreilor....călcând in picioare istoria acestui popor. Este motivul pentru care cred ca toți cei care se simt Romani(politicieni,parlamentari,oameni de cultura,etc....) ,sa încerce prin toate mijloacele sa oprească ura si înverșunarea cu care ticalosul care " conduce " acest institut o împraștie peste tot....
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
antonescu (7 Iulie 2017, 11:52)
institutul itzic si strul
„Pentru a denigra sistematic marile personalităţi culturale ale României, Alexandru Florian are un salariu de 81.614 RON pe an de la Guvernul Ponta
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Radu Humor (7 Iulie 2017, 00:31)
Până şi Aurel Vainer şeful comunităţii evreieşti c...
Până şi Aurel Vainer şeful comunităţii evreieşti consideră că prin asemenea acţiuni descreierate ( mulţi îi recomandă chiar un control de specialitate) acest Florian ( Feinstein) nu face decât să creeze nişte reacţii antisemite ! Şi totul pe bani grei de la Bugetul României ( 8.000 euro pe lună!), ocupând o funcţie cu rang de secretar de stat, el un fost propagandist comunist de cea mai joasă speţă ! Am condamnat comunismul pe bucăţi, nu în totalitate şi acest Florian, un comunist notoriu, din tată-n fiu continuă să sfideze legile ţării ?!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda: