Prima pagina » Petitii online » Semnati petitia pentru blogul lui Strigo

Petitie: "Semnati petitia pentru blogul lui Strigo"

In ultima perioada imi simt prietenii virtuali tot mai apropiati. Ce fac, ce gandesc, ce li se intampla pot citi zilnic de pe blogurile lor. Oarecum e ca si cum in fiecare dimineata m-ar chema in casa lor la o ceasca de cafea. Ne intalnim, taifasuim, schimbam impresii.
Avem insa prieteni sensibili, inzestrati, animati de grija fata de ceilalti, inimosi peste masura, care doar vin in vizita, fara a ne primi in casa lor. Motivul e simplu: nu au unde.
Din acest motiv scriu aceasta petitie pentru ca una din prietenele dragi sufletului meu sa isi faca o casuta-blog unde sa ne primeasca la taifas. Sa aflam direct, chiar daca doar o data pe saptamana/luna, despre ce i se intampla, direct de la sursa. Astfel, nu va mai fi nevoita sa ceara gazduire celei care ne strange pe toti si e liantul grupului nostru.
Rog deci toti prietenii sa se alature in rugamintea mea pentru Laura/Strigo sa isi faca blog si sa semneze alaturi de mine aceasta petitie.

06/09/2011

Autor: Ana