Prima pagina » Petitii online » Retragerea cetateniei celor ce ne-au defaimat tara

Petitie: "Retragerea cetateniei celor ce ne-au defaimat tara"

Cer Presedintelui Consiliului Apararii tarii, Traian Basescu, si Statului roman sa respecte articolul 7 din Constituţia României, prin care Statul sprijină intărirea legăturilor cu romanii din afara frontierelor tării si actionează pentru păstrarea, dezvoltarea si exprimarea identitătii identitătii lor etnice; si articolul 30 din Constituţie prin care sunt interzise de lege: defaimarea tarii si natiunii, indemnul la ură natională, rasială, incitarea la discriminare.

Prin Legea organică nr.21 din 1/3/1991, care trateaza subiectul cetateniei romane si retragerea acestea, in ceea ce priveşte persoanele care, aflate in strainatate, savirsesc fapte deosebit de grave prin care vatama interesele Statului Român si lezeaza prestigiul României s-a decis retragerea cetateniei.

Cer aplicarea acestor legi pentru a ne "spala" rusinea provocata in strainatate, pentru demnitatea de roman, pentru a nu mai fi discriminati si batjocoriti in Europa.

Trebuie sa ne ridicam de unde ne-au incoltit delicventii României

Sa ajutam România sa ne ajute!

Sa ajutam România sa creasca, chiar daca traim peste hotare!

Sa se ridice un glas in toata Europa care sa spuna Români sunt persoane inteligente, harnice si corecte!

Va multumesc!

20/08/2014

Destinatar: Presedintele României si Presedintele Apararii natională, Traian Basescu
Categorie: Politica.