Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » Navodari nu accepta sa fie GROAPA DE GUNOI a Europei!
image

Petitie: "Navodari nu accepta sa fie GROAPA DE GUNOI a Europei!"

Facebook share

CEDO a dat câştig de cauză firmei care doreşte să construiască o groapă de gunoi industrial la Năvodari.Din punct de vedere legal, primăria Năvodari trebuie să acorde autorizaţia de construire în maximum 3 luni de la data comunicării hotărârii de către CEDO.De asemenea, societatea civilă din Năvodari este contrariată de decizia CEDO şi ameninţă cu proteste în masă.

În groapa de gunoi ar urma să fie depozitate deşeuri de escavare din minereuri, produse chimice din sulf fosfor şi multe alte substanţe periculoase. Respectiva zona se află la numai 2 kilometri şi jumătate de oraş, iar în cazul unei scurgeri accidentale, atât oraşul cât şi partea de litoral ar fi compromise.Navodariul ar fi precedentul,urmand ca si in alte orase sa "gazduiasca" asemenea gropi.

Primăria Năvodari refuză să accepte ca oraşul să devină groapa de gunoi a Europei. Astfel reprezentanți primăriei au cerut deja revizuirea hotărârilor care au stat la baza deciziei CEDO şi suspendarea aplicării sentinţei instanţei europene.

NU-I LASATI SA NE TRANSFORME IN GROAPA DE GUNOI A EUROPEI! VOR AVEA DE SUFERIT SI COPIII NOSTRI!

23/04/2015

Autor: autorul a ales ca aceasta informatie sa nu fie publica
Categorie: Mediul inconjurator.
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
 =