Prima pagina » Petitii online » Petitie pentru colectie speciala feroviara de la DeAgostini

Petitie: "Petitie pentru colectie speciala feroviara de la DeAgostini"

Fiind placut surprins de noua colectie "Masini de Legenda", a celor de la DeAgostini, unde am putut regasi masina tuturor romanilor, Dacia, doresc sa initiez o petitie catre cei de la DeAgostini pentru aparitia unei colectii speciale feroviare, in care pasionatii de acest gen si nu numai, sa poata regasi constructii feroviare romanesti, locomotive si vagoane, atat destinate transportului de calatori cat si transportului de marfa.
Ca si in industria automobilelor, industria materialului rulant se bucura de un numar mare de pasionati si de o istorie bogata, iar un lucru cat se poate de imbucurator este faptul ca prezinta actualitate.
Ma adresez echipei DeAgostini ca poate bucura fiecare pasionat in parte si poate imbogatii colectiile cu machete precum locomotiva diesel electrica LDE2100CP, locomotiva electrica LE5100KW, locomotiva diesel hidraulica LDH1250CP si multe alte piese care pot completa o colectie de succes.

01/10/2011

Autor: