Prima pagina » Petitii online » SPUNE NU!! TAXEI AUTO 2012!!!

Petitie: "SPUNE NU!! TAXEI AUTO 2012!!!"

Legea noii taxe auto a fost aprobata de Parlament si cat de curand urmeaza a fi publicata in Monitorul Oficial!!
"Potrivit proiectului de lege, care are la baza principiul 'poluatorul plateste', taxa de poluare va fi platita o singura data, atat pentru autovehiculele noi sau second-hand care sunt inmatriculate pentru prima data in Romania, indiferent daca autovehiculul este produs in tara sau strainatate, CAT SI PENTRU AUTOVEHICULELE INMATRICULATE INAINTE DE 2007 PENTRU CARE NU A FOST PLATITA O ASTFEL DE TAXA. Pentru autovehiculele inmatriculate inainte de anul 2007, TAXA DE POLUARE VA FI ACHITATA LA MOMENTUL PRIMEI TRANSCRIERI A DREPTULUI DE PROPRIETATE a autovehiculelor, in cazul instrainarii acestora, dupa ce intra in vigoare aceasta lege."

De ce sa platim retroactiv aceasta taxa? Au nevoie de bani si nu stiu de unde sa ii ia? Tot de la clasa mijlocie vor?? De ce nu iau retroactiv averile celor ce au furat din '89 pana azi??

Haideti sa NU ACCEPTAM SA PLATIM O TAXA EXAGERATA SI ILEGALA!!!Sa nu ne mai lasam calcati in picioare!!
Suntem prea saraci sa platim taxe ilegale!!!
SPUNE NU TAXEI AUTO 2012!!!

16/12/2011

Destinatar: Guvernul Romaniei