Prima pagina » Petitii online » Sa luptam pentru oprirea Organismelor Modificate Genetic

Petitie: "Sa luptam pentru oprirea Organismelor Modificate Genetic"

Romania este singura tara din Europa care ar accepta cultivarea de Organisme Modificate Genetic, dupa cum a fost prima tara din lume care a testat pe propria populatie pesticidul cancerigen Initium.
Nici bulgarii sau ungurii nu au permis cultivarea de produse OMG. Ce sa mai zicem de nemti, francezi, italieni sau nordici.
In loc ca domnul Tabara sa ii sprijine pe micii fermieri sa profite de criza globala a alimentelor si sa produca hrana ecologica, sa adune capital si sa profite de marele potential agricol al Romaniei, domnul Tabara vrea sa le ia pamantul prin supraimpozitare si sa-l dea marilor exploatatii straine din mana lui Soros ca sa puna pe el OMG-uri.
Daca reuseste sa-si duca planul la bun sfarsit, domnul Tabara va transforma Romania in WC-ul Europei si va termina definitiv agricultura pentru ca nicio tara din Europa nu va mai fi dispusa sa cumpere produse alimentare de la noi daca planeaza suspiciunea ca ar fi OMG. Ca sa nu mai vorbim de turism care va fi pus, pur si simplu, pe butuci. Nu credem ca vreun neamt sau suedez, foarte atent la ce mananca, ar mai manca linistit la Mamaia o portie de carne de Porc Monsanto cu garnitura de cartofi prajiti Pioneer.

10/04/2011

Destinatar: Parlamentului Romaniei, Televiziunii Nationale platite de contribuabili, Partidelor Politice , Bisericii Ortodoxe Romane