Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » Spune NU jocurilor de noroc!!!Vieti distruse la rulete!
image

Petitie: "Spune NU jocurilor de noroc!!!Vieti distruse la rulete!"

Facebook share

Dependenta de jocurile de noroc apare ca si in cazul dependentei de droguri, iar oprirea jocului duce la efecte asemanatoare ca si la oprirea consumului de alcool sau de droguri. Dependentii de jocuri de noroc nu recunosc ca au probleme, nu constientizeaza ca au nevoie de ajutor.
"Sunt banii mei si fac ce vreau cu ei!"-asa se motiveaza un dependent de jocuri de noroc, atunci cand familia incearca sa-l ajute si sa puna capat cosmarului prin care trece. Nici un psihiatru nu-l poate ajuta fara permisunea acestuia, nici macar persoanele iubite, familia, copii nu-l pot ajuta sa renunte la un asemenea viciu. Un dependent de jocuri de noroc, constrans de familie, cu datorii "pana in gat" si ramas fara posibilitatea de a mai juca banii la asemenea jocuri ajunge in situatia de a-si PUNE CAPAT ZILELOR... Din fericire, avem posibilitatea sa oprim aceste sinucideri si sa-i ajutam pe acesti oameni fie ei studenti,mame, tati, politisti, bancheri, medici etc..
JOCURILE DE NOROC NU FAC DECAT FOARTE MULT RAU JUCATORILOR SI FAMILIILE LOR! INCHDEREA SALILOR DE JOCURI DE NOROC DIN TARA VOR VINDECA MULTE VIETI!Puteti ajutati aceste familii cu semnaturile d-voastra. Va multumesc!

25/05/2008

Autor: autorul a ales ca aceasta informatie sa nu fie publica
Destinatar: Guvernul Romaniei, Parlamentul Romaniei
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
Stiri in legatura cu aceasta petitie:

Informatii 21/03/2016
Update: O noua campanie impotriva PACANELELOR.
http://www.expunere.com/o-jurista-din-romania-cere-interzicerea-pacanelelor-daca-se-dovedeste-ca-din-cauza-unui-iaurt-baut-a-murit-macar-o-persoana-se-scoate-de-pe-raft-iaurtul-cati-oameni-au-murit-din-cauza-paca.html

Intrati si semnati si/ sau distribuiti:
https://petitieonline.net/petitie/interzicerea_jocurilor_de_noroc_pacanelelor_in_toate_locurile_publice_din_romania-p11154143.html

*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
 =