Prima pagina » Petitii online » Salvati FC Dinamo !

Petitie: "Salvati FC Dinamo !"

Prin semnarea acestei petitii declar ca sunt de acord si sustin cu desavarsire in calitate de suporter al clubului FC Dinamo Bucuresti sau in calitate de simplu iubitor al sportului vanzarea clubului mentionat in vederea salvarii acestuia de la colaps financiar si scufundarea in mediocritate.

Invitam oamenii nemultumiti de situatia actuala de la Dinamo sa-si exprime sentimentele si totodata dorinta ca acest simbol national sa fie salvat. Avem nevoie de conducatori competenti care sa asigure stabilitate financiara clubului si conditiile necesare performantei! Vindeti DINAMO! Salvati DINAMO!

"Dinamo nu este o jucarie. Dinamo impunea candva respect. Dinamo este viata si pasiunea a milioane de dinamovisti, reprezinta traditie, istorie, mandrie a sute de fotbalisti romani, care au imbracat tricoul alb-rosu de-al lungul istoriei. Dinamo este un simbol al Romaniei!
Dinamo pe care l-ati condus reprezinta o permanent sursa de scandal, glume proaste, si-n loc de respect pentru performanetele sportive si organizare interna, clubul nostru acum inspira doar mila si sursa de bascalie.
A venit timpul ca dl. Badea sa se dea la o parte, sa vanda clubul Dinamo pentru ca el sa poata sa respire din nou, sa aiba o sansa la modernizare si performanta sportiva.
Vrem din capul locului sa spunem ca nu avem nicio afinitate fata de vreun potential cumparator si ca tot ce ne intereseaza, in unica calitate de suporteri dinamovisti, este ca Dinamo sa aiba o sansa reala pentru performanta." (rezumatul unui articol Dinamomania)

22/12/2010

Autor:
Destinatar: suporterii dinamovisti si in general sustinatorii sportului romanesc
Categorie: Social, Sport.