Prima pagina » Petitii online » Purtatori de pace!

Petitie: "Purtatori de pace!"

Organizarea acestei petitii are ca scop de a mobiliza oamenii din Romania spre o convetuire pasnica. Cei care vor sa prfactice invatatura Mantuitorului au obligatia morala si responsabilitatea evanghelica de a purta pacea. In mod evident organizarea acestei petitii nu are ca scop marginalizarea unei confesionalitati sau vreunui cetatean care ar avea o confesiune diferita de cea a mea. Nu, cu totii sunt chemati de a se asocia in acest context al solidaritatii si construirii o cultura a pacii. O lume ca si a noastra divizata de multe curente ideologice, politice si chiar religioase, are nevoie de oameni de bine, oamenii care sa tolereze si sa respecte pe fiecare persoana indiferent de confesionalita si spiritualitatea sa. ''Fericiti facatori de pace'', spune Isus in Evanghelia de la Matei 5,9. Sa cerem si noi de la Isus, Principele pacii sa ne umple de acest har si sa ne anime de a purta pacea mereu si pretutindeni!

28/03/2014

Destinatar: pace