Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » Pozitia crestinilor ortodocsi (romani si nu numai) fata de noile documente electronice ce contin microcipuri!
image

Petitie: "Pozitia crestinilor ortodocsi (romani si nu numai) fata de noile documente electronice ce contin microcipuri!"

Facebook share

Noi, crestinii ortodocsi romani, din tara si de pretutindeni, ne declaram profund dezamagiti de punerea in circulatie a noilor documente electronice ce contin microcipuri, dat fiind faptul ca intimitatea persoanei este profund lezata in aceste conditii.

Avand in vedere microcipul ca element de noutate al pasapoartelor si permiselor de conducere, ce contine date personale ale detinatorului, semnam aceasta Petitie exprimandu-ne opozitia ferma atat fata de Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 94/2008 (care stabileste unele măsuri privind punerea în circulaţie a paşapoartelor electronice) cat si fata de directiva nr.126/2006 a Comunităţii Europene (privind permisele de conducere biometrice).

Din motive religioase solicitam dreptul de a putea alege eliberarea acestor documente in format clasic in locul formatului electronic.

Totodata ne exprimam nemultumirea fata de intentia eliberarii in viitor a cartilor de identitate electronice solicitand si in acest caz dreptul de a alege formatul clasic.

In conformitate cu Art.29 din Constitutie alineatul 1 privind libertatea credintei religioase, care nu poate fi ingradita sub nici o forma si libertatea constiintei care este garantata, asa cum prevede alineatul 2 din acelasi articol, cerem ca in cel mai scurt timp posibil aceasta problema sa fie rezolvata!!

Va multumim!

14/01/2009

Autor: autorul a ales ca aceasta informatie sa nu fie publica
Destinatar: Guvernului Romaniei
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
Stiri in legatura cu aceasta petitie:

Sinodul Mitropolitan al Clujului, Albei, Crisanei si Maramuresului se pronunta impotriva cipurilor si a pasapoartelor biometrice 23/02/2009
Sinodul Mitropolitan al Clujului, Albei, Crisanei si Maramuresului se pronunta impotriva cipurilor si a pasapoartelor biometrice

Noutati 31/01/2009
In data de miercuri 11.02.2009, intre orele 9-11, se va organiza in Bucuresti un miting de protest impotriva aplicarii hotararii de Guvern nr. 1566/15.12.2008 privind inserarea cipurilor biometrice in pasapoarte.

Informatii utile 26/01/2009
Va anuntam existenta unei alte petitii care contine un subiect asemanator:
http://www.petitieonline.ro/petitie-p07990056.html
Inainte de trimiterea sau depunerea uneia dintre petitii la destinatar, listele de semnaturi se pot uni. In pagina de lista semnaturi la fiecare petitie exista optiunea de vizualizare petitie si semnaturi in format pdf. Documentul obtinut este util pentru printarea petitiei si a semnaturilor. Dupa printare, cele doua liste se pot uni (sau chiar inainte de printare).

*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
 =