Prima pagina » Petitii online » Reintroducerea serviciilor IT prestate de PFA in sistemul de impozitare cu norma de venit

Petitie: "Reintroducerea serviciilor IT prestate de PFA in sistemul de impozitare cu norma de venit"

Avand in vedere faptul ca de serviciile informatice prestate de programatori beneficiaza intreaga societate, propunem stimularea acestei categorii profesionale - care nu foloseste altceva decat creierul pentru a face lucruri foarte complexe - in sistemul de impozitare pe baza normelor de venit, intrucat un programator trebuie sa aiba timp sa creeze, sa testeze si sa implementeze sisteme software de la cel mai simplu pana la cel mai complex si asta spre beneficiul intregii societatii.
Dezvoltarea societatii se bazeaza pe informatica. Ori daca informatica nu e ajutata atunci ne indreptam in alte directii. O data ce un programator se dezvolta apar firmele mari, care platesc impozite, devin antreprenori. Oricine care ajunge mare a fost mic la inceput. Asa ca acordati-ne sprijn pentru a va acorda sprijinul nostru.

30/12/2011

Destinatar: Ministerul Finantelor Publice, O.R.D.A., Guvernul Romaniei