Prima pagina » Petitii online » Petitie adresata Primariei Sacele cu privire la cainii liberi din zona Poiana Angelescu

Petitie: "Petitie adresata Primariei Sacele cu privire la cainii liberi din zona Poiana Angelescu"

Către: PRIMĂRIA MUNICIPIULUI SĂCELE
In atenția: Domnului primar Radu Nistor
Domnului viceprimar Gellert Geczi
Membrilor Consiliului Local

Doamnelor și domnilor,

In calitate de cetateni ai municipiului Sacele va rugam frumos sa luati masuri cu privire la cainii care umbla liberi in zona Poiana Angelescu.
Poiana Angelescu reprezinta una dintre zonele in care se desfasoara diverse activitati in aer liber, activitati care sunt ingradite de amenintarea cainilor ce umbla liberi fara a fi supravegheati de catre proprietarii acestora. Nu numai ca nu gasim nici o placere in a fi alergati de caini sau de faptul ca trebuie sa ne aparam de atacurile acestora de fiecare data cand trecem prin aceasta zona, in timp ce proprietarii cainilor se uita nepasatori pe geam sau din curte, dar ei sunt o adevarata amenintare pentru copii si batrani.
Zona respectiva are un potential turistic important care nu poate fi exploatat din cauza cainilor care umbla liberi prin zona restaurantului Benciu si a pensiunii Georgia. In cazul restaurantului Benciu este vorba de un numar foarte mare de caini care umbla liberi pe acolo, nu stim daca apartin de proprietarii restaurantului, insa cineva de aici ii hraneste. In cazul pensiuni Georgia este vorba despre un caine de rasa Caucaziana foarte mare care pur si simplu umbla liber pe acolo putand sa atace in orice moment pe oricine. Este ciudat avand in vedere ca este vorba de domeniu public, domeniu de care ar trebui sa beneficieze toti cetatenii municipiului Sacele nu numai proprietarii cainilor ce locuiesc in zona.
Intrucat au existat in ultima perioada numeroase incidente, va rugam sa interveniti si sa solutionati problema semnalata.
Va aducem la cunostiinta ca persoanele aflate in tabelul urmator sustin aceasta cauza.
Asteptam sa se ia masurile necesare si va multumim.

02/06/2015

Categorie: Animale.