Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » Petitie pentru demisia doamnei ministru al turismului, Elena Udrea
image

Petitie: "Petitie pentru demisia doamnei ministru al turismului, Elena Udrea"

Facebook share

In orice tara normala, toti cei care formeaza institutiile statului sunt pusi in fruntea tarii pentru a reprezenta interesele cetatenilor. Acesta este scopul lor, al institutiilor si implicit al oamenilor care le populeaza. Noi le dam din banii nostri, le incredintam satele si orasele in care locuim, muntii si campiile, sanatatea, educatia si bunastarea noastra. In schimb, le cerem sa aiba grija de aceste lucruri, sa se asigure ca totul decurge normal si civilizat. Din cand in cand, ii intrebam ce fac cu banii, muntii si campiile, educatia, sanatatea si bunastarea noastra. Atunci aceste persoane din fruntea tarii se mira si se enerveaza, se simt ofuscate – cum de avem noi tupeul sa le cerem lor socoteala?

Ministerul Turismului, "patronat" de doamna Elena Udrea, este suspectat de cheltuirea nejustificata a banilor publici in an de criza. Doamna Udrea are un buget de 75 de milioane de euro pentru un minister care nu se justifica, destui bani pentru a salva 15 mii de locuri de munca. In ciuda cheltuielilor abracadabrante (100 de mii de euro pe pixuri si mousepaduri, 60 de mii de euro alocati pentru perdele, un milion de euro pe consultanta, concerte platite cu de 4 ori valoarea pe piata a artistilor angajati, etc), sfideaza o comisie parlamentara, incalcand astfel legea care o obliga sa se prezinte si sa colaboreze cu aceasta comisie. Invoca o inregistrare ilegala in care apar parlamentarii in afara orelor de munca.

Parlamentul este cea mai importanta institutie democratica, alesa prin vot universal, secret si liber de catre cetatenii Romaniei. Sfidand astfel o comisie parlamentara, doamna Udrea ne sfideaza de fapt pe noi, oamenii obisnuiti platitori de taxe!

Avem dreptul sa-i cerem socoteala despre modul in care a cheltui banii nostri!!

Doamna Udrea nu are ce cauta in Guvernul unei Romanii europene in 2009. Intr-o perioada de criza profunda in care economia tarii a scazut deja cu 8%, in care zeci de mii de oameni isi pierd locurile de munca, nu mai vrem un ministru fara bunul simt elementar de a nu cheltui ostentativ sume fabuloase de bani, nu mai vrem un minstru care isi face publicitate siesi in timp ce turismul scade cu 40% fata de aceeasi perioada din 2008!

Nu o mai vrem pe doamna Elena Udrea ministru al turismului! Meritam sa fim tratati cu bun simt! Romania nu e tara "lor", este tara noastra, a tuturor! Vrem ca institutile democratice sa functioneze, vrem ca banii publici sa fie folositi cu chibzuinta!

02/09/2009

Autor: autorul a ales ca aceasta informatie sa nu fie publica
Destinatar: Guvernul Romaniei, Prim-Ministrul Emil Boc
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
 =