Prima pagina » Petitii online » Petiţie pentru pastrarea d-lui Bogdan Naumovici in peisajul serialului "Seinfeld"

Petitie: "Petiţie pentru pastrarea d-lui Bogdan Naumovici in peisajul serialului "Seinfeld""

N.B. 1: Odată comentată această Petiţie, lansată în numele tuturor celor care adoră serialul "Seinfeld", dar care nu suportă să se privească în oglindă, care se râd cu sforăituri la "Seinfeld", dar care adorm plângând seară de seară, se va considera contrasemnată şi va avea o părere mai bună despre ea însăşi, ceea ce-mi doresc şi mie. Rugăm seriozitate la contrasemnarea acestei Petiţii, aşadar. Nu vă jucaţi cu sentimentele mele!

N.B. 2: Această Petiţie, mai mult decât orice, nu intenţionează dăunarea bunăstării financiare a nimănui, că doar n-o fi vreo fufă agăţată prin Bamboo. Este, pur şi simplu, strigătul disperat al unui om terminat. Mamă! Tată! V-aţi înşelat! Nu sunt un loser!

Stimaţi membri ai Board-urilor marca Videanu,

Prezenta Petiţie este îndreptată împotriva d-lui Bogdan Naumovici şi în general a tuturor celor care au o viaţă.
În esenţă, noi, telespectatorii fideli ai Brokeback Mountain şi fanii serialului ("despre nimic") "Seinfeld", solicităm ca dl Naumovici să realizeze şi să joace în intro-urile şi pauzele serialului în discuţie numai la bustul gol; serialul ne-a fascinat aproximativ trei ani la rând cu conceptul "poveşti despre nimic", am simţit că e despre noi.
Acum ori niciodată, d-le Naumovici, vă invit să introduceţi un motiv solid în mica noastră Petiţie, putem aminti de faptul că d-voastră aţi aluzionat în mod insinuant, în cadrul intro-ului episodului 47 (seria a 4-a), la adresa persoanelor de altă orientare sexuală, respectiv la adresa celor de orientare homosexuală, că ar fi "fundaşi pentru echipa adversă". Greşit! Acele persoane joacă în echipa mea!
Bogdi nu face deloc cinste (hai pisi dă şi tu o bere!) Or din acest motiv, sunt nevoit să schimb programul oridecâteori îi văd pe d-lor, pe dl Naumovici şi pe celălalt "comic" al carui nume nu-l cunosc efectiv dar căruia îmi place să-i spun Freddy. Şi nu, nu doar eu schimb programul când încep "bancurile", uneori îl pun pe soţul. De ce nu va autosesizaţi, aşadar?
Preferaţi pierderi de share în comunitate, la începutul episoadelor şi/sau în pauzele acestora? Ştiu, s-ar putea să ne recomandaţi să ne dăm la fund, dar nu e suficient, vrem în gura mare.
De ce, mai mult decât atât, dacă tot e să se realizeze intro-uri şi pauze umoristice aduceţi băieţi epilaţi pe piep. Avem destui doar.
De ce nu aduceţi, de pildă, pe cineva care să înţeleagă fatalitatea eşecului? Să nu-l mai transforme în mârlănie "mioritică"?
Vă rugăm, în încheiere, stimaţi membri ai Board-urilor marca Videanu, Mă ciocoflendărilor, dat fiind faptul că ne-am săturat să se râdă lumea de noi, atât vă rugăm, şi încă foarte serios, păstraţi-l, dar la bustul gol.

P.S. Lăsaţi-ne să ne râdem! Atât avem!

Vă mulţumim.

Semnatarul sau semnatara

18/11/2008

Destinatar: Board-ul Studiourilor MediaPRO
Categorie: Muzica, tv, radio, Social.