Prima pagina » Petitii online » Nu permiteți căsătoriile intre doi parteneri de același sex!!!

Petitie: "Nu permiteți căsătoriile intre doi parteneri de același sex!!!"

Doamne!!!! Ai mila de ei ca nu stiu ce fac!!! Dumnezeu cel viu va creat !!! Unde vreți sa ajungeți ? Ce vreți sa faceti ? Chiar nu va dați seama ca acești bieți oameni sunt departe de Dumnezeu si de biblie! Astea sunt blesteme... In loc sa se întoarcă la Dumnezeu ei insista...!!! Este strigător la cer!!! Voi sunteți Sodoma si Gomora... Daca vrei sa vina mania lui Dumnezeu peste noi toți si grăbiți Apocalipsa, acceptați măgarii si pacate...Ce spune Biblia despre homosexualitate? Este homosexualitatea păcat? Biblia spune în mod constant că activităţile homosexuale reprezintă un păcat (Geneza 19:1-13; Levitic 18:22; Romani 1:26-27; 1 Corinteni 6:9). Romani 1:26-27 ne învaţă în mod specific faptul că homosexualitatea este rezultatul respingerii şi a nesupunerii faţă de Dumnezeu. Când anumite persoane îşi continuă viaţa în păcat şi necredinţă, Biblia ne spune că Dumnezeu “îi lasă în voia lor” pentru a săvârşi păcate şi mai mari, cu scopul de a le arăta inutilitatea şi lipsa de speranţă în viaţa departe de Dumnezeu. 1 Corinteni 6:9 proclamă faptul că homosexualii nu vor moşteni împărăţia lui Dumnezeu. Dumnezeu nu a creat oamenii cu dorinţe homosexuale. Biblia ne spune că oamenii devin homosexuali din cauza păcatelor (Romani 1:24-27), dar şi în ultimă instanţă ca urmare a propriei lor alegeri în această privinţă. Pot exista persoane care se nasc cu o înclinaţie mai crescută pentru a deveni homosexuali, după cum există oameni care se nasc cu o înclinaţie către violenţă sau către alte păcate. Însă aceasta nu scuză cu nimic o persoană care alege să păcătuiască lăsându-se în voia propriilor dorinţe sau înclinaţii. Dacă o persoană se naşte cu o înclinaţie mai crescută către furie, îi dă asta dreptul să se dedice furiei şi să practice furia în viaţa sa? Cu siguranţă că nu! Acelaşi lucru este perfect valabil şi în cazul homosexualităţii. Trebuie spus că Biblia nu descrie homosexualitatea ca fiind un păcat “mai mare” decât toate celelalte. Toate păcatele sunt îndreptate împotriva lui Dumnezeu. Homosexualitatea este numai unul dintre lucrurile păcătoase prezentate în 1 Corinteni 6:9-10 care îi separă pe oameni de împărăţia lui Dumnezeu. Conform Bibliei, iertarea păcatelor de către Dumnezeu este disponibilă în mod egal pentru un homosexual, la fel ca şi pentru unul care săvârşeşte adulter, sau ca pentru un închinător la idoli, un ucigaş, un hoţ etc. Dumnezeu promite de asemenea că oferă tărie pentru biruinţa asupra păcatelor, inclusiv asupra homosexualităţii, pentru toţi cei care se încred în Iisus Hristos pentru mântuirea lor (1 Corinteni 6:11; 2 Corinteni 5:17).

16/10/2016

Autor: AndreeaM