Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » Adoptarea Initiativei Legislative nr. pl-X 912/19/12/2007 (aprobata de Senat inca din 2007), avand ca obiect m...
image

Petitie: "Adoptarea Initiativei Legislative nr. pl-X 912/19/12/2007 (aprobata de Senat inca din 2007), avand ca obiect modificarea si completarea OUG 155/2001."

Facebook share

Cetateni ai Romaniei, ai Europei si ai intregii lumi, cu respectul cuvenit, va cerem ca, in calitatea pe care o aveti, sa faceti demersurile necesare pentru finalizarea procedurilor parlamentare de adoptare a Initiativei Legislative nr. pl - X 912/19.12.2007 (aprobata de Senat inca din 2007), avand ca obiect modificarea si completarea OUG 155/2001.
Obligatia cea mai importanta a conducerii unei tari, mai ales a puterii legislative, este sa asigure cadrul legal adecvat, care sa garanteze respectul pentru viata, indiferent sub ce forma s-ar manifesta, sa descurajeze si sa pedepseasca violenta si alte acte antisociale.
Prin lipsa dvs. de reactie la nenumaratele demersuri, la imaginile cutremuratoare prezentate atat de mass-media, chiar si cea internationala, de ONG-urile de profil, cat si de iubitorii de animale din Romania, ati ridicat cruzimea contra animalelor la rang de lege, aducand un grav prejudiciu imaginii Romaniei si poporului sau, perceput de opinia publica mondiala, ca un popor barbar.

Este inadmisibil si inacceptabil, ca intr-o tara centraleuropeana, membra UE, in secolul XXI, Parlamentul Romaniei sa patroneze asemenea acte de barbarie, ce afecteaza atat animalele cat si pe cei carora le pasa, iubitorii de animale, comise, de cele mai multe ori, chiar sub ochii copiilor nostri, cu mentiunea speciala ca cele mai grave asemenea acte sunt comise chiar de autoritati.

Va cerem, atat dvs, in calitate de Presedinte al Camerei Deputatilor, cat si dnei. Sulfina Barbu, presedinte al Comisiei de Administratie Publica, Amenajarea Teritoriului si Protectia Mediului, comisie care, in mod nejustificat, cu incalcarea procedurilor parlamentare, a refuzat, cu obstinatie, timp de 3 ani, sa avizeze proiectul respectiv, sa procedati, de urgenta, la deblocarea initiativei, astfel incat sa oferiti instrumentul legal pentru stoparea actelor de cruzime, barbare si descalificante pentru orice fiinta umana, comise asupra animalelor din Romania.

Faceti un act de normalitate, aduceti Romania in randul tarilor civilizate ale lumii!
Va multumim

08/04/2010

Autor:  
Destinatar: Dna. Roberta Anastase - Presedinta Camerei Deputatilor, Dna Sulfina Barbu - Presedinta Comisiei de Administratie Publica,Amenajarea Teritoriului si Protectia Mediului, Parlamentul Romaniei
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
 =