Prima pagina » Petitii online » Nu lasati Rapidul sa moara!

Petitie: "Nu lasati Rapidul sa moara!"

Aceasta petitie se adreseaza tuturor oamenilor de afaceri din Romania, care iubesc sportul - in special fotbalul - si care sunt tentati sa investeasca intr-un club. Nu unul oarecare, ci un club reprezentativ pentru Romania, care de cate ori a avut ocazia, i-a facut cinste in afara granitelor - RAPID BUCURESTI. Maine, 25 iunie 2009, acest minunat club implineste 86 de ani. Venerabila varsta il gaseste intr-o situatie fara precedent in istoria sa zbuciumata, cel putin in cea moderna. E limpede ca in acest moment clubul se confrunta cu probleme grave. Nu am sti cu care sa incepem, pentru ca toate sunt importante si toate afecteaza intr-o masura sau alta statutul acestui club. Nu avem un lot sigur de jucatori, nu avem un antrenor, nu avem un buget stabilit, la nivel de conducere este haos. Noi, suporterii, ne simtim neputinciosi si de aceea incercam pe orice cale sa atragem atentia asupra situatiei de la Rapid. Nu putem sta impasibili sa privim cum 86 de ani de istorie, cu destule performante, se duc pe apa sambetei. Zi de zi, in presa pe capul Rapidului se pun preturi, milioane si iar milioane de euro.. CINE II ARE PENTRU RAPID? Din start vom spune ca pentru noi valoarea RAPIDULUI este INESTIMABILA.
Profilul patronului pe care l-am dori la Rapid e simplu: trebuie sa fie un om cu sufletul curat, care stie ce inseamna sa muncesti si din nimic sa ajungi la performanta, un om care sa iubeasca oamenii si compania lor, sa fie pasionat. Daca nu e neaparat pasionat de fotbal, in momentul cand va pune piciorul pe Giulesti se va indragosti instantaneu.
NU LASATI RAPIDUL SA MOARA!
Rugam pe oricine vede petitia noastra sa nu confunde Rapidul cu Gheorghe Copos. RAPID inseamna bucurie de a trai, dorinta de a invinge, pasiune dusa la absolut, devotament si credinta totale. RAPID inseamna VIATA! Nu ne luati VIATA si dati-ne-o!

24/06/2009

Destinatar: Orice om de afaceri care vrea sa investeasca intr-un club de fotbal
Categorie: Sport.